News

Komentari 2

Bear Gryllsa znate, ovo mu je žena. Upoznao ju je dok je trčao gol po zaleđenom jezeru

Bear Gryllsa znate, ovo mu je žena. Upoznao ju je dok je trčao gol po zaleđenom jezeru

U životu avanturista i pustolva Beara Gryllsa ništa se ne događa na dosadan način. Tako je svoju suprugu upoznao dok je trčao gol u potrazi za hlačama, a zaprosio je na još posebniji način

Na Silvestrovo 1998., avanturist i pustolov Bear Grylls, trčao je gol po zaleđenoj plaži u Škotskoj kad je upoznao ljubav svog života. Sa samo 23 godine, nakon što je postao najmlađi Britanac koji se popeo na  Mount Everest, bojao se da je to 'najgori trenutak na svijetu' za zaljubiti se u plavokosu Sharu Cannings Knight.

- Na sjevernoj obali Škotske bilo je jako hladno, a val je došao i uzeo moju odjeću. Trčao sam gol uokolo, pokušavajući pronaći hlače - objasnio je Bear, zvijezda serije 'Preživjeti u divljini'

U showu 'Piersa Morgana' ispričao je i kako je zaprosio Sharu.

- Kupali smo se goli, trenutak je bio savršen. Izašli smo iz vode, ona se brisala ručnikom. Zavukao sam ruku između guzova i izvadio prsten. Bila je u šoku. Pristala je - rekao je.

Grylls i Shara vjenčali su se 2000-e. Međutim, njihova sreća prekinula se samo nekoliko mjeseci kasnije kad je Sharin otac umro, a 12 tjedana nakon umro je i Gryllsov otac Michael.

Bear je kasnije priznao da su šok i tuga zbog ovakvog dvostrukog udarca gotovo uništili njihov brak.

- Mladi par jedna kriza može ojačati ili ih slomiti. Nas je ojačala. I što god vidite na televiziji, nema čovjeka koji nema sumnji ili strahova - rekao je Bear.

Par je zajedno dobio trojicu sinova - Jessea (17), Marmadukea (14) i Huckleberrya (11), a podizali su ih u plutajućoj kućici na rijeci Temzi. Kasnije je obitelj kupila luksuzni stan.

Bear vjeruje da je ključ njegovog trajnog i sretnog braka taj što potrebe svoje supruge stavlja na prvo mjesto.

- Parovi često misle da bi djeca trebala uvijek biti na prvom mjestu, ali pametni parovi znaju da je temelj njihove veze najbolji temelj za obitelj - rekao je Bear jednom prilikom, a piše Mirror.

 

 

Najčitaniji članci