Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Beba umrla od gladi dok su se brinuli o virtualnoj bebi

Ovisnici o internetskoj igrici 'Prius' satima su se brinuli o virtualnom djetetu dok je njihova beba od tri mjeseca umirala od gladi. Sami su se prijavili

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
15 komentara

Roditelji iz Južne Koreje, Yoo-chul (41) i njegova supruga Choi Mi-sun (25) iz Suwona ,brinuli su na internetu o virtualnoj bebi dok je njihovo pravo tromjesečno dijete doslovno umrlo od gladi. Noći su provodili obilazeći internet kafiće i igrali igricu 'Prius'. Roditelji su sami pozvali policiju vidjevši bebu mrtvu nakon 12-satnog izlaska. Policija ih je uhitila i optužila za zlostavljanje i zanemarivanje djeteta. Obdukcija je potvrdila kako je beba umrla od pothranjenosti i dehidracije. Roditelji su postali posve opsjednuti virtualnom igrom, a beba je neko vrijeme bila kod bake i djeda. Vratili su je roditeljima dva tjedna prije smrti nadajući se da će se trgnuti i brinuti o njoj.
Jedan mladić (28) igrao je omiljenu igru Starcraft 50 sati bez prestanka. Umro je pred ekranom. Drugi 'ovisnik' otkrio je tko se skriva iza protivničkog avatara i ubio ga u pravom životu.

Možda vas zanima i ovo:
Message