Obavijesti

News

Komentari 126

Bernardić 'naslikao' glasove: 'Evo igramo se brojki i slova'

Bernardić 'naslikao' glasove: 'Evo igramo se brojki i slova'
1

VIDEO: Na inzistiranje voditeljice da po njezinoj računici nikako ne mogu skupiti 76 glasova, Bernardić je izgubio živce i uzeo papir u ruke te počeo popisivati sve stranke na koje računaju

VIDEO

Ako premijer ne odluči razriješiti ovu situaciju, on više nema legitimitet. Ili neka pokaže većinu ili neka smijeni ministra Marića. Bit će interesantna iduća srijeda, rekao je šef SDP-a Davor Bernardić gostujući u Točki na tjedan na N1.

Premijer Andrej Plenković je jučer oporbi poručio da mu 'naslikaju' 76 glasova protiv njegovih ministara. 

- Zasad ima dovoljno stranaka koje su se izjasnile za opoziv. Ali ovdje nije bitno pitanje opoziva nego pitanje onoga što u Hrvatskoj nije dobro. A nije dobro da je ministar, koji je znao kakva je situacija i koji je upleten do lakata u tu aferu, i dalje ministar. Opoziv može proći sa 76 glasova 'za', a hoće li se to dogodit to ja ne znam. Teško je o tome govoriti jer ja mislim da se blizu 80 zastupnika izjasnilo da će glasati, ali možda to tako ne bude. Ali je jasno da ova vlada na ovaj način gubi legitimitet, pogotovo ukoliko protiv opoziva ne bude više od 76 ruku što je Plenković najavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:27

Na inzistiranje voditeljice Nataše Božić da po njezinoj računici nikako ne mogu skupiti 76 glasova, Bernardić je izgubio živce i uzeo papir u ruke te počeo popisivati sve stranke na koje računaju. No, ona mu je opet pokušala sugerirati koliko tko ima mandata i da to ne može biti 76.

- Evo, vi upišite brojeve. Vidim da se igramo brojki i slova, pa samo vi upišite. Evo, vi upišite, neću vam oduzimati vrijeme - rekao je ljutito Bero.

- Ne igramo se brojki i slova. Što god od ovoga zbrojili, to vam ne dođe na 76, samo sam vas to pitala, odgovorila je Božić.

Bernardić je rekao kako SDP neće podržati smjenu predsjednika Sabora Bože Petrova.

- Ne želimo sudjelovati u brakorazvodnoj parnici između Mosta i HDZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"