Obavijesti

News

Komentari 27

Bernardić: SDP je spreman, proljeće počinje 21. svibnja

Bernardić: SDP je spreman, proljeće počinje 21. svibnja
1

Hrvatsku smo dva puta vadili iz krize, HDZ ju je ostavljao na koljenima i u dubokoj recesiji. I treći put smo spremni u Hrvatsku vratiti stabilnost i povjerenje, rekao je Bernardić

VIDEO

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao je u utorak u Zadru na predstavljanju kandidacijskih lista za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu da proljeće počinje 21. svibnja te kako je koalicija sa SDP-om na čelu spremna treći put u Hrvatsku vratiti stabilnost i povjerenje. 

 "Hrvatsku smo dva puta vadili iz krize, HDZ ju je ostavljao na koljenima i u dubokoj recesiji. I treći put smo spremni u Hrvatsku vratiti stabilnost i povjerenje. Moja je poruka jasna, ako već ova vlast ima svoju cijenu, obraz u Hrvatskoj nikada ne smije imati cijenu. Zadar, Zadarska županija i Hrvatska vole se radom i poštenjem", rekao je Bernardić na predstavljanju lista. Kako je istaknuo, "proljeće počinje 21. svibnja", a potporu kandidatima s lista na lokalnim izborima "daje s povijesnog mjesta, zadarskog Foruma, to i na današnji povijesni dan".

 "Želimo bolju i pravedniju Hrvatsku s jednakim mogućnostima za sve. Želimo da Hrvatska bude zemlja dobra za život svim ljudima, a ne samo nekima, i stoga Zadar i Zadarska županije trebaju promjene", poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

 Kandidatkinja za gradonačelnicu Sabina Glasovac rekla je na predstavljanju kandidacijskih lista koalicije SDP-HNS-HSS za zadarsko Gradsko vijeće da je Zadar u dugoj i bogatoj povijesti u mnogo čemu bio prvi, a žele da ostane i dalje jedan od prvih gradova u Hrvatskoj.

 "Zadar je uvijek bio miljenik mnogih vlada, pa je stoga i činjenica da je u Zadru na njegovu prosperitetu puno toga i napravljeno, ali ono u što se nije ulagalo u posljednjih 27 godina - to su ljudi, svi građani ovoga grada", istaknula je i poručila kako ta koalicija želi ljude staviti u prvi plan te da Zadar kao peti grad u Hrvatskoj bude i grad za pet.

 "U našem proračunu naći će se novac i za rodiljne naknade i za umirovljenike. Želimo da mladi, pametni i obrazovani ljudi više ne odlaze iz Hrvatske, želimo poštene javne natječaje koji su jedini pravi i ispravni put da na prava mjesta dođu pravi, kompetentni ljudi, želimo otvoreniju i učinkovitiju javnu upravu", rekla je, pozivajući sve koji smatraju da Zadar može i zaslužuje više i bolje da izađu na izbore jer se on voli pameću, znanjem i etičnošću.

Listu kandidatkinja i kandidata za zadarsku Županijsku skupštinu koalicije SDP-HNS-DSU-HSS predstavila je nositeljica liste i kandidatkinja za županicu Renata Sabljar Dračevac, koja je istaknula da "današnji dan za predstavljanje kandidata nije slučajno odabran".

 "Dan pobjede nad fašizmom je i dan kada su Zadar i otoci vraćeni matici domovini. Naša kandidacijska lista je koalicija lijevog centra. Mi imamo ideje i vizije i mi znamo kako donijeti boljitak i razvoj svim dijelovima Zadarske županije", rekla je Renata Sabljar Dračevac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...