Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Bernardić se ne planira povući, želi mjesto šefa Kluba SDP-a?

To je bila ideja Rajka Ostojića, a Predsjedništvo SDP-a donijelo je jednoglasnu odluku da Bernardić bude predsjednik Kluba zastupnika i ta se odluka mora poštivati, smatra Davor Bernardić....

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
33 komentara

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić spreman je preuzeti mjesto šefa Kluba SDP-a i ne razmišlja o povlačenju. Iz njemu bliskih izvora Dnevnik.hr doznaje da će poštivati odluku Predsjedništva da ga postavi na to mjesto. To je bila ideja Rajka Ostojića, a Predsjedništvo SDP-a donijelo je jednoglasnu odluku da Bernardić bude predsjednik Kluba zastupnika i ta se odluka mora poštivati, smatra Davor Bernardić.

ARSEN BAUK: 'Ako Bero neće biti predsjednik Kluba, ne treba biti ni stranke'

Spominje se čak da bi oni koji se ne budu pridržavali odluke Predsjedništva mogli snositi sankcije. Odluka Predsjedništva mora se provesti, a ako se ne provede, Predsjedništvo će odlučivati o daljnjim koracima, prenio je izvor stav Bernardića.

Suspendirani član Predsjedništva SDP-a i potpredsjednik Sabora Siniša Hajdaš Dončić izjavio je da će članovi Kluba zastupnika SDP-a odlučiti hoće li predsjednik SDP-a Davor Bernardić postati predsjednikom Kluba, ali da bi bilo vrlo čudno da dvije trećine zastupnika koji se ne slažu s njim ipak podrže Bernardića za predsjednika Kluba.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message