News

Komentari 96

Bernardić u suzama: 'Jedan od najljepših trenutaka u životu'

Bernardić u suzama: 'Jedan od najljepših trenutaka u životu'

Danas vidim pobjednike, zajedništvo i snagu. Ponosan sam jer pripadam obitelji koja je u službi jednakosti, solidarnosti, jednostavno u službi čovjeka, rekao je Bernardić kojem je danas rođendan

Odlučniji nego ikad, Davor Bernardić ušao je u Tvornicu kulture u Zagrebu.

Nakon što je već sve bilo jasno, a to je da je Zoran Milanović peti hrvatski predsjednik, zaplakao je šef SDP-a. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Dragi prijatelji, želim zahvaliti... - krenuo je Bernardić pa se rasplakao jer su mu počeli skandirati 'Happy birthday to you!' 

Zahvalio se svima koji su sudjelovali u kampanji, ali i svim građanima koji su izabrali 'nadu umjesto straha'. 

- Danas vidim pobjednike, zajedništvo i snagu. Ponosan sam jer pripadam obitelji koja je u službi jednakosti, solidarnosti, jednostavno u službi čovjeka - rekao je Bernardić i nastavio:

- Ovo je jedan od najljepših trenutaka u mojem životu. Ponosan sam - ponosan sam na vas, na Hrvatsku, na sve građane, na novog predsjednika Republike Hrvatske. Građani su pokazali put koji nas čeka u 2020. Pobijedili smo jer su nam građani vjerovali i jer su nas podržali. Tim ćemo putem nastaviti. Hrvatska mora postati ponosna zemlja, ali i uspješna zajednica. Mi ćemo to napraviti jer smo svjesni i ponosni, ali i jer smo optimistični po pitanju budućnosti. 

- Danas je nada pobijedila strah. Hrvatska je uspjela! Za to ste zaslužni vi - građani naše zemlje koji su dali glas za promjene. SDP je opet prepoznat kao snaga koja može predstavljati naše građane. Obećanjem vam da ćemo zajedno graditi društvo u kojem će svatko biti cijenjen! Pozivam vas na nastavimo borbu - rame uz rame! Živjeli! - završio je Bernardić.
 

Najčitaniji članci