Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Bez dogovora: Bešlić maknuo kamione kao 'znak dobre volje'

Vlasnik tvrtke Bešlić i osiguravateljska kuća spore se oko štetnog zahtjeva teškog 300 tisuća kuna. Osiguranje ne žele podmiriti štetu pa im je Bešlić parkirao dva kamiona na ulaze

Foto: čitatelj 24sata
6 komentara

Iako dogovor još nije konkretiziran, kamioni firme Bešlić u utorak su oko 11 sati odblokirali ulaze u zgradu Agram koncerna, točnije osiguravajućih kuća Euroherc i Jadransko.

- Pregovori se nastavljaju, no kako su oni uvjetovali ponovno otvaranje mog slučaja, a i kao znak dobre volje, odlučio sam pomaknuti kamione. Do dogovora o iznosu isplate po štetnom zahtjevu što traje već više od godinu dana još nismo došli, iako smo blizu - kazao nam je vlasnik tvrtke Bešlić. 

BLOKADA U SPLITU Parkirao kamione pred ulazom u zgradu osiguranja pa otišao

Dodao je i kako, u slučaju da se nešto "zakomplicira" u idućih dan-dva, njemu nije nikakav problem ponovno doći s kamionima i blokirati ulaze.

Za sada nije želio o detaljima problema, dok druga strana (predstavnici osiguravateljske kuće te njihovi odvjetnici) niti nakon nekoliko pokušaja nije željela komentirati slučaj. Navodno je kamion i teret osigurao, da bi se istog dana nešto kasnije dogodila nezgoda. A iz osiguranja nisu htjeli podmiriti štetu (spominje se nekih 300 tisuća kuna) uz obrazloženje, kako tvrdi Bešlić, da polica vrijedi od prve minute idućeg dana. Zbog toga je u ponedjeljak parkirao dva kamiona pred pješački ulaz u zgradu Euroherca/Jadranskog osiguranja te onaj kolnički, za odlazak u garažu na procjenu štete. Kamioni su prenoćili, vlasnik firme Bešlić dobio kaznu zbog nepropisnog parkiranja, a trenutno je situacija u normali.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message