Obavijesti

News

Komentari 54

Bez srama: Dok jedni strahuju za život, drugi snimaju selfie

Neki su ispred kafića u Sydneyju u kojem satima traje talačka kriza snimali selfije. Ostali korisnici društvenih mreža su im poručili da su "bolesni" i "bezosjećajni"

VIDEO

Ljudi koji su se fotografirali ispred kafića u Sydneyju u kojem već satima traje talačka kriza, našli su se na meti kritika korisnika društvenih mreža. 

Svatko tko snima selfie ispred kafića u Sydneyju trebao bi na pregled glave, jedna je od poruka

Ispod selfija koje su neki snimili ispred kafića te se kasnije njima pohvalili na Facebooku ili Twitteru, ostali korisnici su im napisali da su "bezosjećajni" i da je njihovo "ponašanje bolesno"

Dok su prestravljeni taoci držali na prozoru kafića s natpisom na arapskom jeziku i strahovali za život, neki su se fotografirali s osmijehom na licu. Jedan je otac čak doveo svoje dvije djevojčice da se fotografiraju ispred kafića.

- Svatko tko snima selfie ispred kafića u Sydneyju trebao bi na pregled glave - jedna je od poruka onima koji su se ovako bezočno hvalili po društvenim mrežama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...