News

Komentari 53

Bila je tatina miljenica, tepao joj je 'Gigi', trenirao ju košarku

Bila je tatina miljenica, tepao joj je 'Gigi', trenirao ju košarku

Gianna je bila 2016. na posljednjoj utakmici karijere svog oca protiv Utahe Jazza. Kobe joj je često objašnjavao akcije i otkrivao sve tajna moderne košarke...

Legendarni košarkaš Kobe Bryant (41) i njegova kći Gianna (13) poginuli su 26. siječnja u padu helikoptera u Kaliforniji, a društvene mreže su prepune dirljivih snimki.

POGLEDAJTE VIDEO:

Javnost su posebno rastužile one na kojima govori o svojoj djeci, a pogotovo o Gianni koja je trenirala košarku. Zvao ju je iz milja Gigi, govorio je kako će postati veliko ime NBA-a. 

Često su zajedno gledali utakmice, trenirali i išli na turnire. Tako je bilo i jučer kada su putovali na košarkašku utakmicu. 

- Najdraže mi je kad smo ona i ja zajedno pa nam priđu moji fanovi i kažu kako sam trebao imati sina da se nastavi tradicija. Tada bi moja Gianna rekla: 'Tata, prepusti to meni, imam sve pod kontrolom' - izjavio je svojedobno Kobe u talk showu Jimmyja Kimmela (52). 

Gianna je bila 2016. na posljednjoj utakmici karijere svog oca protiv Utahe Jazza, u kojoj je ubacio 60 poena i zaključio zavidnu karijeru. Često su zajedno dolazili na utakmice, na kojima joj je Kobe objašnjavao akcije i otkrivao sve tajna moderne košarke.

Kobe Bryant Dies In Helicopter Crash

Nadimak kćeri na košarkaškom terenu bio je Mambacita s obzirom da je nadimak Kobea bio Black Mamba

Osim Gianne, Kobe i supruga Vanessa (37) imaju i kćeri Nataliju (17), Bianku (3) i sedmomjesečnu Capri.

Par je bio u braku od 2001., a upoznali su se kada je on imao 21 godinu, a ona samo 17 godina. Bila je to ljubav na prvi pogled. 

 

Najčitaniji članci