News

Komentari 8

Bio je na rubu: Muškarca su iz stana u plamenu spasili stranci

Bio je na rubu: Muškarca su iz stana u plamenu spasili stranci

New York: Dva radnika na požarnim stubama odlučila su pomoći muškarcu koji je u jednom trenutku bespomoćno visio s prozora. Iz njegovog stana izletio je gusti dim

Skupina radnika pomogla je muškarcu da se spasi iz goruće zgrade u New Yorku, a sve je zabilježeno na dramatičnoj snimci. Kada je na jednoj od zgrada izbio požar, na prozoru se pojavio muškarac u crvenoj košulji. Stajao je na prozorskoj dasci dok je iza njega sve bilo puno crnog dima, piše Daily Mail.

Dva radnika na požarnim stubama odlučila su da mogu pomoći muškarcu koji je u jednom trenutku bespomoćno visio s prozora.

Rosendo Lopez, nadglednik zgrade, na požarne stube je donio ljestve. Kada su se radnici popeli do četvrtog kata, točno ispod prozora, pomoću ljestvi su stvorili most i spasili muškarca. 

Kada su ga napokon uspjeli spustiti na ljestve čuli su se povici oduševljenja. Iz stana je nastavio izlaziti gusti dim. Iako su vatrogasci dolazili pitanje je bi li uspjeli spasiti muškarca, koji je srećom dobio pomoć od hrabrih radnika. 

Najčitaniji članci