Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Bio je visok 269 centimetara? Umro najviši čovjek na svijetu

Tajland: Pornchai Saosri (26) je patio od različitih bolesti. Umro je u ponedjeljak, a mrtvog ga je pronašla njegova majka Woen koja se s ocem brinula za njega

YouTube/Matichon TV
Foto: YouTube/Matichon TV
15 komentara

Pornchai Saosri (26), za kojeg se vjerovalo da je najviši čovjek na svijetu, umro je u ponedjeljak, piše Daily Mail. Mladić je navodno bio visok 269 centimetara. Zbog divovskog rasta tijekom života je bolovao od različitih bolesti. Živio je u obiteljskoj kući u selu u Tajlandu.  Nedavno je osam dana proveo u bolnici. Pred kraj života bio je nepokretan. O njemu su se brinuli otac Saran (60), majka Woen (56) i njihova unuka (15). Woen je pronašla mrtvog sina. Nakon što je objavljena priča o njemu kao najvišem čovjeku na svijetu obitelj je dobila nešto novca što je iskoristila za liječenje sina, obnovu kuće i potrepštine. Još se ne zna kada će mladić biti sahranjen. 

Službenu titulu najvišeg čovjeka na svijetu nikada nije dobio jer se zbog zdravstvenih problema nije mogao ustati te ga nisu mogli izmjeriti. Rekord najvišeg čovjeka na svijetu i dalje drži Sultan Kösen iz Turske koji je visok 251 centimetara.  


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message