Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bio mi je to najkraći seks ikad. Tog ministra zovemo Palčić...'

Pogasio je sva svjetla, a tijekom samog seksa ništa nisam osjetila. Prvo je legao na mene, a poslije ustao i otišao se istuširati. Doslovno sam postavila rekord u najkraćem seksu ikada, ispričala je srpska prostitutka

DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
43 komentara

Nakon uhićenja Mihajla Maksimovića, koji glasi kao najveći svodnik regije, na aerodromu u Beogradu, jedna od djevojki koja se već sedam godina bavi elitnom prostitucijom u Srbiji, ispričala je za srpske medije svoja iskustva s političarima.

- Sjećam se kada je makro dogovorio sastanak s nas nekoliko djevojaka i obavijestio nas da idemo na druženje s  sa tada jednim od najviših državnih dužnosnika. U prvi trenutak sam se iznenadila što on uopće koristi usluge prostitutki, s obzirom na to da je u poznim godinama. Ipak, uzbuđenje je brzo potisnulo osjećaj gađenja jer mi je to bio dokaz da sam, nakon samo godinu dana koliko sam u tom poslu, postala elitna prostitutka - ispričala je 25-godišnja I.O. i dodaje da joj je upravo taj stari političar pružio najbolje seksualno iskustvo koje je imala. 

'Bio je u poznim godinama. Ali to je jedini kojem ne bih naplatila'

Tremu sam imala dva puta u životu. Prvi put kada sam prodala svoje tijelo i drugi put kada su me poslali kod njega, jer mi je on bio prvi političar. Plan je bio da se sa njim sastanem u ogromnoj kući na Avali, a kada su me dovezli tamo, tresla sam se kao prut”, kaže ona.

Ispričala je da ju je dočekao kao džentlmen, pitao što želi popiti, a nakon nešto manje od pola sata već su bili u krevetu. 

- Mislila sam da će seks trajati kratko i da je previše star da bih uopće morala truditi se, ali dogodilo se potpuno suprotno. Taj čovjek je bio toliko dobar u krevetu i malo je reći da me je iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih spolnih organa koje sam ikada vidjela. I poslije sedam godina bavljenja ovim poslom mogu reći da je to jedini klijent kojem bih se vraćala iznova i kojem ne bih ni naplatila seks - ispričala je kroz smijeh jedna od glavnih djevojaka za zabavu s ljudima s političke scene. 

No zato o jednom aktualnom ministru ima mnogo lošije mišljenje. 

- Kao i u svakom poslu, nikada ne znate kada ćete naletjeti na luđaka, a kada na psihopata, a to mi se dogodilo s jednim ministrom. Prvi seks s njim prošao je bez ikakvih problema, ali već kod drugog i trećeg susreta pokazao je svoju tamnu stranu i niz fetiša koji su mi do tada bili potpuno nepoznati - kaže I. O.

'Svaki put bi mi donio skupe cipele'

- Tražio je da ga vežem za krevet i da ga udaram po licu i tijelu, često bi moje gaćice držao ustima dok me je divljački je*ao. Tražio je od mene da ga grizem po leđima, a dva puta mi je donio sado-mazo kostim - ispričala je i dodala da su joj se kolegice koje su duže od nje u poslu smijale jer joj je to bilo strašno i upozorile je da ju tek čekaju njegove ludosti. 

- Brzo sam shvatila da su pričale istinu - kaže. 

To joj nije bio jedini susret s političarem, bivšim ministrom, koji ima fetiš na stopala i s kojim se i dalje povremeno viđa. Pri svakom susretu poklanjao bi joj skupe cipele te bi pola dogovorenog vremena zahtijevao da u njima šeta dok bi joj gledao u noge.

- Svaki naš seks počeo bi tako što bi mi više od deset minuta ljubio stopala. Na početku sam se grozila toga, ali kasnije sam navikla. Često se hvalio da njegova supruga, koja je dvaput starija od mene, ima više od 2000 pari cipela. Osim što je donosio cipele, taj čovjek nikada nije došao u hotel, a da svakoj djevojci kojoj plaća seks ne donese parfem. Kada bi se sve završilo, on bi mi se zahvalio, rekao da se čuvam i poljubio bi me u glavu. Poslije toliko godina u ovom poslu neću pretjerati ako kažem da među političarima ima najviše perverznjaka - tvrdi ona.

Sve cura su ga zvale Palčić

Jedan drugi aktualni ministar i njezin česti klijent od prostitutki je dobio nadimak Palčić, jer ima vrlo mali spolni organ. 

- Sjećam se dana kada mi je ugovoren sastanak s njim. Bila sam uvjerena da je jedan od onih tipova koji se voli dokazivati. Ipak, debelo sam se prevarila. Ne samo da ima najmanji penis koji sam vidjela već sam sa njim doživjela i najkraći seks u životu - ispričala je I.O.

Prvi put su se susreli u luksuznom apartmanu u Novom Beogradu.

- Pogasio je sva svjetla, a tijekom samog seksa ništa nisam osjetila. Prvo je legao na mene, a poslije ustao i otišao se istuširati. Doslovno sam postavila rekord u najkraćem seksu ikada - ispričala je. I.O. te dodala da su ga djevojke koje su spavale s njim prozvale Palčić zbog veličine njegovog spolnog organa. To će nam zauvijek biti smiješno”, zaključuje ova prostitutka, a prenosi Kurir.


 

Možda vas zanima i ovo:
Message