Obavijesti

News

Bioenergetski tretman podiže vitalnost i pobjeđuje umor

Bioenergetski tretman podiže vitalnost i pobjeđuje umor
2

Zagrebačka bioenergetičarka Biserka Blašković koja se bavi iscjeljivanjem oko dvadesetpet godina govori o svojim iskustvima i savjetuje kako si popraviti, osnažiti životnu energiju i kvalitetu života

Biserka smatra da jak stres, neslaganje s nečim te žaljenje za prošlim potpomognuto emocijama stvara deformaciju bioenergeskog polja koja se tretmanom može popraviti jer djeluje na sve razine ljudskog bića, odnosno na fizičko, mentalno i emocionalno tijelo.

Tretmanom popravlja auru (spremište energije), zatim otvara i balansira čakre - energetske centre.

Tretmani koriste kod umora, nesanice te kod mnogih psihosomatskih smetnji kao što su depresija, neuroza ili psihoza.

Osim toga vrlo su djelotvorni kod problema s cirkulacijom te kod upalnih procesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Često na terapije dolaze žene s povišenim papa testom, virusnim oboljenjima ili bolnim i neredovitim menstrualnim ciklusima

Vrlo je koristan kod djece kada je u pitanju loš imunitet, alergije - one kožne ili dišnih putova,  kod noćnog mokrenja  te kod motoričkih smetnji.

Tretmani djeluju vrlo stimulativno što znači  podiže se tjelesna vitalnost, popravlja se imunitet te želja za životom, a isto tako potiče se poslovna kreativnost.

Osobe koje dolaze na tretmane bioenergije se mijenjaju postaju pozitivnije tolerantnije  i strpljivije.

Ravnotežu postignutu tretmanom većina uspijeva zadržati duže vrijeme, a sve  ovisi o tome koliko stresan  život vode, kako se hrane i da li okruženi osobama koje ih previše iscrpljuju.

Tretmanom nestaju miomi i ciste

Sanja J., 45-godišnja domaćica  iz Zagreba imala je  velike zdravstvene probleme: ciste na grudima, nesanica, probleme sa žući I bolove u kralježnici. Nakon pet tretmana napravila je ponovni ultrazvuk na grudima gdje je ustanovljeno da nema više cista. Svi ostali problemi su nakon 3 tjedna nestali.

Jadranka Basata, (47) imala je cistu na jajniku, HPV, loš Papa-test i bila je psihički vrlo rastresena i nezadovoljna svojim životom. Nakon samo dva tretmana počela se osjećati bolje, postala je veselija, puna optimizma i elana. Nakon mjesec dana ponovila je nalaze i oni su bili savršeni, bez cista, Papa-test je bio uredan, HPV je nestao.

Ljerka Tuleković, 60-godišnja umirovljenica, imala je miome na maternici. Napravljeno je dva puta po pet tretmana u razmaku od sedam mjeseci. Miomi su se nestali.

Nikolina Kovačić, ,medicinska sestra iz Zagreba, imala je dijagnosticiranu cistu na mozgu koja joj je stvarala velike probleme, glavobolje, vrtoglavice i česte nesvjestice. Bila je naručena na kirurški zahvat, međutim nakon deset tretmana cista je nestala, a operacija je otkazana. Dva puta godišnje obavlja liječničke kontrole i nalazi su uredni.

Kako održati zdravlje

Najidealnija metoda za održavanje postignute ravnoteže nakon bioenergetskog tretmana je meditacija.

Kroz meditaciju postajemo opušteniji, pozitivniji i svjesniji odnosno mijenjamo stav prema sebi i svojoj okolini. 

Sreća svake osobe ovisi o usklađenosti i povezanosti sa sredinom u kojoj žive, a ne strah od nje. Ako želimo biti sretni moramo  promijeniti svoje misli, a ne druge ljude.

Možemo provesti ostatak života  tražeći sreću u vanjskom svijetu, ali ako um zadrži stari negativni obrazac  nikada je nećete naći, tragat ćete za blagom na kraju duge.

Redovitom meditacijom  uobičajeni životni usponi i padovi bit će zamijenjeni uzvišenim osjećajem zadovoljstva, briga i ljutnja nestaju, a osim toga povećava se elan i interes za životom.

Kroz meditaciju spoznajemo da smo neophodan dio univerzuma te se povezujemo sa svime što postoji.

Biserka savjetuje:

Bolest ne treba čekati već je treba preduhitriti. Svakodnevno bi bilo korisno pitat se da li smo sretni, a ako nismo gdje griješimo i što  trebamo promijeniti dok još nije kasno jer kad se bolest pojavi na fizičkoj razini znači da smo se dosta otuđili od svoga tijela i izguli sklad i ravnotežu.

Biserka Blašković vlasnica je Alternativnog centra “Hareom”u Zagrebu, Garićgradskoj 14.

Više informacija možete dobiti na br. 01 3094404 i 098 414 749

www. hareom.hr

www.facebook.com/AlternativniCentarHareom

Biserka je napisala i knjigu „Savršen put do iscjeljenja“

Knjiga „Savršen put do iscjeljenja“ razotkriva tajnu životne energije, koja je sveprisutna, a kojom smo i mi protkani. Kako je koristiti na najpozitivniji način, zašto gubimo energiju, kako je obnoviti i zašto dolazi do bolesti i poremećaja..

Biserka Blašković opisuje poneko iskustvo iz svoje dugogodišnje prakse, rezultate i najčešće probleme s kojima se mnogi susreću te objašnjava kako pronaći najbolji način da se postigne mir i ravnoteža. Dijeli neke od tehnika koje su se pokazale uspješnima kako bismo postigli dugovječnost i vitalnost.

Dosta obrađuje psihosomatski pristup raznim poremećajima i bolestima. Otkriva put kako uz izazove današnjeg stresnog načina života posvetiti vrijeme sebi i svojoj životnoj energiji.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a