Obavijesti

News

Komentari 544

Biskupa uvrijedila gola žena u crkvi: 'Oče, ne znaju što čine!'

Biskupa uvrijedila gola žena u crkvi: 'Oče, ne znaju što čine!'

U Dubrovniku ovih dana dokumentarni film snima ekipa s berlinske Filmske akademije, u kojemu se pojavljuje i dubrovački erotski fotograf Stijepo Brbora. On je snimio editorijal s golom ženom u crkvi

VIDEO

Dragi prijatelji, duboko me ražalostilo to što je danas zbog vlastite promocije zloupotrijebljena otvorenost dubrovačkih crkava za snimanje neprimjerenih fotografija pod krinkom umjetnosti, na što ćemo morati medijski i pravno reagirati. Moleći večeras Gospodina za nas koji smo ovim povrijeđeni, s raspetim Isusom želim moliti i za one koji su to uzrokovali govoreći: „Oče, oprosti im, ne znaju što čine!“, napisao je u utorak na svojem Facebook profilu dubrovački biskup Mate Uzinić komentirajući fotografiranje gole žene u crkvi na Jezuitima. 

U komentarima podršku i slaganje s Uzinićem izrazili su brojni vjernici, a poruku mu je uputio i don Vinko Puljić iz misije u njemačkom Siegenu. 

- Dragi Biskupe, molimo Vas iz HKM Siegen da medijski i pravno reagirate! Večeras su me zvali vjernici iz moje Misije, inače Dubrovčani, koji su jako ogorčeni s time što se radi od našega Dubrovnika. Ogorčeni smo! A to što govorite da "ne znaju što čine" ... znaju, znaju i te kako znaju ... Namjerno ciljana Sodoma ...! Namjerno oskvrnjuju Hram Božji! Bog Vam dao snage Mate db! - komentirao je Puljić. 

Kako piše Dubrovački dnevnik, u taj grad ovih dana stigla je ekipa berlinske Filmske akademije koja snima dokumentarni film nazvan The Color Nude. U filmu se pojavljuje i dubrovački fotograf Stijepo Brbora koji u utorak na poznatim dubrovačkim lokacijama snimio editorijal s Vesnom Knežević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 544
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.