Obavijesti

News

Komentari 35

Bivši načelnik Bibinja vrijeđao i prijetio šefici A HSP u Zadru

Bivši načelnik Bibinja vrijeđao i prijetio šefici A HSP u Zadru
1

Bivši načelnik Općine Bibinje, iz HDZ-ovih redova, izvrijeđao je putem SMS poruke Ivu Kindu, predsjednicu gradskog ogranka stranke A HSP u Zadru. Šimunić je dobio kaznenu prijavu

VIDEO

"Nino je oprosti što te nisam ka***,  a trebao sam te j***** zato oprosti drugi puta kad budeš oduzeta j**** ćemo te u b** duplo"

Poruka tog sadržaja stigla je na telefon Ive Kinde, predsjednice gradskog ogranka stranke A HSP u Zadru 19. siječnja te je ona sve prijavila policiji pa je Nino Šimunić, bivši načelnik Općine Bibinje iz HDZ-ovih redova, dobio kaznenu prijavu zbog prijetnje.

- Ovo "oduzeta" se odnosi na moju diskus herniju. Zvao me je četiri puta i poslao pet poruka. Broj je dobio od mojeg bivšeg muža, a ja isprva nisam znala o kome je riječ iako se potpisao jer nisam ni pomišljala da bi to mogao biti on. Zvao mi je i oca i tražio od njega da me primiri. Uzrujala sam se, srce mi je bilo kao da će mi žila puknuti, deset dana nisam spavala niti se mogla smiriti. Doživjela sam zakašnjeli šok,  PTSP. Bila sam na izmaku snaga, pogubila sam se, nisam ni rolete na prozorima dizala ni s ljudima komunicirala nego bi sjedila u mraku. Nakon što sam posjetila psihijatra i dobila četiri vrste tableta, dvije za smirenje i spavanje  te  dvije za terapiju diskus hernije, bilo mi je lakše - rekla nam je Iva Kinda te dodala da će protiv Šimunića ići privatnom tužbom, ako kaznenom prijavom ne dobije primjernu kaznu. 

Šimunića je na pisanje poruke potaknao Kindin status na Facebooku kojim ga je prozvala da je prisvojio općinsko zemljište, a kako saznajemo najviše ga jer zasmetalo prozivanje za ratno profiterstvo jer je u vrijeme rata bio po ratištima. 

- Svaka medalja ima dvije strane - komentirao je kratko Šimunić, ne želeći ulaziti u detalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...