News

Komentari 123

Bivši predsjednički kandidat je isplatio božićnicu od 7500 kn

Bivši predsjednički kandidat je isplatio božićnicu od 7500 kn

To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate, istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru

Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je božićnica u maksimalnom dopuštenom iznosu koji je odobrila Vlada RH u iznosu od 7500 kuna. Iznos je to koji je sigurno razveselio radnike ove tvrtke u Belom Manastiru, piše Večernji list. 

Inače, vlasnik EcoCorteca je bivši predsjednički kandidat Boris Mikšić je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH

- To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate - istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta, piše Večernji list. 

Najčitaniji članci