Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Bjegunac rezao prste, izmijenio otiske i ukrao identitet Hrvatu

Španjolski mediji povezuju ovog muškarca s kriminalcem Sitom Minancom, koji je ovog tjedna osuđen na četverogodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca i prodavanja droge...

7 komentara

Bjegunac iz Španjolske se uspio petnaest godina skrivati policiji tako što je palio i rezao kožu s prstiju. Muškarac je uspješno promijenio otiske pristiju jer je u prste ubacivao male implatante. Policija tvrdi da je koristio sofisticirane metode izmjene otisaka. Godinama su ga tražili zbog trgovine drogom. 

- Promijenio je otiske. Čak je i transplatirao kosu kako bi promijenio izgled - kažu iz policije u Madridu.

- Koristio je posebne metode kako bi promijenio otiske. Taj proces je trajao godinama. U prste je ubacio mikro implatante kako bi izmjenio otisak na obje ruke - kaže glasnogovornica policija za The Guardian.

Španjolski mediji povezuju ovog muškarca s narko dilerom Sitom Minancom (62), koji je nedavno osuđen na četverogodišnju zatvorsku kaznu zbog pranja novca i prodavanja kokaina. Navodno su bili važni suradnici te su švercali drogu iz Južne Amerika do Španjolske.

Foto: wikipedia

- Kada je uhićen, kriminalac je kod sebe imao dva mobitela koja je šifrirao tako da im se ne može ući u trag - dodala je glasnogovrnica. Navodi i kako je Španjolac koristio lažne dokumente. U prvo vrijeme se prikazivao Peruviancem, a potom i Hrvatom.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message