News

Komentari 16

Bjelovar: Prijetio je liječnici na Facebooku, dobio mjeru opreza

Bjelovar: Prijetio je liječnici na Facebooku, dobio mjeru opreza

Nakon što su prosvjednici protiv mjera u Bjelovaru vrijeđali i prijetili jednoj liječnici, PU bjelovarsko-bilogorska digla je optužnicu protiv organizatorice, još jedne sudionice i jednog sudionika prosvjeda

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je u petak popodne ispitalo 44-godišnjeg muškarca zbog kaznenog djela prijetnje liječnici izrečene na Facebooku, te mu je odredilo mjeru opreza. Odvjetništvo se odlučilo za blaži oblik mjere, umjesto istražnog zatvora, smatrajući da se se svrha može postići zabranom približavanja, zabranom uspostavljanja ili održavanja veze s određenom osobom, te zabrana pristupa internetu. 

Podsjećamo da se radi o osobi koju je policija uhitila zbog prijetnji izrečenih liječnici Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko- bilogorske županije nakon prosvjeda održanog 9. prosinca ispred zgrade Zavoda. 

Nakon što su prosvjednici protiv mjera u Bjelovaru vrijeđali i prijetili jednoj liječnici, PU bjelovarsko-bilogorska digla je optužnicu protiv organizatorice, još jedne sudionice i jednog sudionika prosvjeda. Na prosvjedu je sudjelovalo 30-ak građana, a društvenim mrežama se proširila snimka na kojoj se vidi kako prosvjednici urlaju i trče za liječnicom, te dovikuju da je sotona.

 

Najčitaniji članci