Obavijesti

News

Komentari 54

Blaće: Još umirem od smijeha zbog mokrenja po Maciniću...

Blaće: Još umirem od smijeha zbog mokrenja po Maciniću...
1

Milijun kuna dala bih za Pelješki most, kod Hrvoja teško mogu naći manu, a dandanas se smijem kad vidim kako sam se popiškila na Alena u "Big Brotheru"

VIDEO

Zasigurno jedno od najsimpatičnijih i najvedrijih televizijskih lica je 33-godišnja Antonija Blaće. Osim što je vodila emisije poput “Hrvatska traži zvijezdu” i “Survivor”, rođena Šibenčanka svaki radni dan svojim glasom uveseljava slušatelje Narodnog radija. Uživa u skladnoj vezi s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, radi ono što voli, a i sudjeluje u kampanji koja potiče sve žene da redovito rade samopreglede i obavljaju mamografiju kako bi spriječile ili barem na vrijeme otkrile rak dojke.

24express: Ambasadorica ste kampanje “Želim svijet uz tebe”. Što za vas to znači?

Puno, puno mi znači jer smo u obitelji jako dobro upoznati s rakom dojke s obzirom na to da mi je prije nekoliko godina baka umrla upravo od karcinoma dojke. Borila se 5 godina, kemoterapije, gubljenje kose, povraćanja, pregledi, metastaze i užasna borba zadnjih mjesec dana. Oboljela je sa 65 godina. Tako da mi ovaj poziv jako puno znači. Ali da se razumijemo, drago mi je kad u bilo čemu humanitarnom mogu sudjelovati, no ovdje sam osobno vezana.

24express: U svrhu poticanja žena da odu na pregled ste se razodjenuli. Je li vam bilo neugodno i bi li se ikada tako razodjenuli za npr. Playboy? Zanimljivo je i da slike nisu fotošopirane.

Nešto minimalno su sigurno obrađene, balans svjetla i slično, ali nismo htjeli uljepšavati tijelo. Neka bude prirodno, žensko. Sorry ako nije savršeno, ali to sam ja. Nisam općenito nešto osobito sramežljiva, ali o Playboju baš nisam razmišljala. Nekako mi je ipak draže bilo ovo iako znam da će ljudi reći “a što njena slika može pomoći”. U udruzi su zadovoljni, pa sam zadovoljna i ja. Cure, pregledavajte se redovito!

24express: Ovih dana je jako aktualan dobitnik milijun kuna na kvizu “Sve u 7”. Što bi Antonija napravila s milijunom?

Pojma nemam! Milijun na hrpi? Možda bih uložila u nešto što bi mi omogućilo da živim pola godine u Zagrebu, pola u Dalmaciji. To je cilj kojem stremim. Dala bih sve za Pelješki most kad bi to garantiralo da će biti napravljen! 


24express: Već neko vrijeme svi obožavatelji mogu vas čuti na Narodnom radiju. Vodite jutarnji program pa me zanima imate li problema s ustajanjem i ako imate, postoji li neki trik kako se natjerati da ipak napustite krevet?

Ne radim skroz rano, ja sam u eteru od 10-14, tako da je buđenje normalno. A i nisam neki spavač, mjesecima izdržim s 4-5 sati sna. Ali onda jedan dan samo prespavam. Inače, dižem se u 6, malo bauljam, odem u teretanu pa na posao.

24express: Poznati ste kao osoba koja jako voli pričati, ali i kao osoba koja se ne stidi svojih lapsusa. Sjećate li se ipak svog najvećeg lapsusa?

Iznenadili biste se koliko privatno mogu šutjeti, koliko mrzim razgovarati na telefon, koliko ne idem na kave i koliko bih kad završim s poslom najradije šutjela do sljedećeg radnog dana. A lapsusi... a joj, da, zna mi se spetljati jezik.

24express: O vašem vjenčanju s Hrvojem Brlečićem se stalno priča. A vjenčanja nikako. Je li negdje “zapelo” ili samo vješto skrivate svoje planove?

Pa što ja znam tko to priča? Uvijek me svi isto pitaju. Ali da vješto skrivamo planove, moram vam reći da da. Barem zasad.

>>> Cijeli intervju pročitajte u 24sataExpressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi