Obavijesti

News

Komentari 165

Bliži se razvod: Obama vara Michelle s Caroline Kennedy?

Bliži se razvod: Obama vara Michelle s Caroline Kennedy?
5

Michelle je pobjesnjela kad je japanski političar objavio na svom blogu aferu. Navodno je otišla iz Bijele kuće i prijavila se u hotel kako bi se malo 'ohladila'

VIDEO

Barack i Michelle Obama  sve su bliže razvodu. Izvori tvrde da američki predsjednik ima aferu s Caroline Kennedy, kćerkom slavnog JFK-a i  američkom ambasadoricom u Japanu, piše National Enquirer, a prenosi Showbiz Spy.

Obama je na put u Japan krajem travnja otišao bez supruge, a tijekom njegovog posjeta, visoki izvor iz japanske politike raspisao se o braku Obama na svom službenom blogu. Michelle je na to pobjesnjela. Uz to, isti je izvor komentirao i Michellino navodno bjesomučno trošenje novca.

Riječ je o Kazuyukiju Hamadi, parlamentarnom zastupniku, koji je utvrdio da je Obamin brak u silaznoj putanji.

- Javna je tajna da par dogovara razvod, a objavit će ga nakon završetka predsjedničkog mandata. Kad bi njegova supruga progovorila, rekla bi vam kako je predsjednik serijski preljubnik, a Tajnu službu koristi kako bi prikrio dokaze preljuba – napisao je Hamada.

Bijesna Michelle otišla iz Bijele kuće u hotel da se 'ohladi'

- Michelle se osjećala uvrijeđeno i osramoćeno zbog tih komentara. Još gore, nije bila tamo da se brani, a Caroline kao veleposlanica nije napravila ništa da demantira te tvrdnje. Kad je Michelle vidjela fotografije Caroline i Baracka kako se poljupcem pozdravljaju, bila je još uzrujanija. Taj fijasko ju je toliko naljutio da je otišla iz Bijele kuće i prijavila se u hotel u Virginiji kako bi se 'ohladila' - tvrdi izvor iz Bijele kuće.

- Michelle sumnja kako je vara sa svakom ženom s kojom ostane nasamo, pogotovo ako je ta žena zgodna. Također, svjesna je kako se Caroline i Barack dive jedno drugome – objašnjava izvor.

Caroline već godinama hvali Baracka u javnosti, a potpuno je jasno kako joj je iznimno drag. Vjeruje se kako su u Japanu proveli značajno puno vremena potpuno sami.

- Michelle vjeruje da je njezin suprug opčinjen s Caroline, i da joj je zbog toga i dodijelio posao ambasadorice u Japanu - tvrdi izvor.

Michelle već našla kuću u Washingtonu, a Barack se vraća na Havaje?

Neki američki izbori navode kako je Michelle već pronašla kuću u Washingtonu u kojoj će živjeti s njihove dvije kćeri, a Barack se, nakon završetka predsjedničkog mandata, planira vratiti na Havaje, gdje će živjeti s dugogodišnjim prijateljem Bobbyjem Titcombom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu