Obavijesti

News

Komentari 85

Bojana Gregorić: Muka mi je kad se sjetim četiri kredita...

Bojana Gregorić: Muka mi je kad se sjetim četiri kredita...
1

Glumica Bojana Gregorić Vejzović za 24sataExpress otvoreno je progovorila o braku s Enesom Vejzovićem, ulozi majke, vlastitim životnim navikama i problemima

VIDEO

Po mnogima jedna od najljepših hrvatskih glumica Bojana Gregorić Vejzović (40) životnu sreću pronašla je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem (35). Bojana je bila profesionalna balerina u HNK, sve dok se nije ozlijedila. Šetala je modnim pistama, smiješila se s jumbo plakata, bila TV voditeljica, a sada je i mama dvoje djece.

Bojana trenutno glumi u nekoliko predstava svojeg matičnog kazališta Gavella. Jako puno medijske pažnje izazvala je predstava “Platonov ili Drama bez naslova”. U njoj glumi seksepilnu udovicu željnu ljubavi koja ne voli nositi grudnjake. Kostimografkinja je glumicu odijevala u prozirne haljine, a u jednoj sceni skida se do kraja kako bi zavela Platonova.

24express: Na kojim projektima trenutno radite?

Upravo su mi počele probe za predstavu “Push Up 1-3”. To je suvremeni tekst Rolanda Schimmelpfenniga, a režirat će je D. Harjačeka. Tekst pod povećalo stavlja suvremeno društvo i njegovo otuđenje. Prikazat ćemo koliko nas želja za uspjehom i karijerom može odmaknuti od nekih, možda pravih, životnih odluka.

24express: Kako izgleda Vaš doručak?

Svaki doručak počinjem s crnim čajem jer obožavam čajeve. Kako ne pijem kavu, dobar Earl Gray je moj način razbuđivanja. Uz to, ovisno o jutru, ponekad su to žitarice, ponekad sendvič. Moram priznati da bez doručka ne izlazim iz kuće jer gladna ne funkcioniram.

24express: Kako vam započinje dan?

Niti jedan nije isti, ali ono što nas sada prati kao konstanta je dizanje u 7.00 sati ujutro jer imamo školarca. Nakon ubrzanog doručka i konstantnog popikavanja zbog nerazbuđenosti, uspješno stižemo na vrijeme u školu. Nakon tog trčanja u kojem se trudimo pobiti rekorde Usaina Bolta, konačno smo budni i spremni za novi dan. Onda kreću probe ili nabavka stvari za ručak. Rekla bih da kao i kod većine roditelja koji su zaposleni - to je utrka s vremenom svaki dan. Što više obaviti u što kraćem vremenu.

24express: Najdraža glumica vam je majka. Koje vam je savjete davala kada ste kretali s glumom?

Ima mnogo glumica koje cijenim, a svojoj majci se divim prvenstveno kao sjajnoj, snažnoj osobi koja je kroz život koračala sama s dvoje djece, a onda i kao sjajnoj glumici. U vezi glumačkog posla rekla mi je da se ne zaboravim igrati jer ima trenutaka koji bi me mogli koštati glave.

24express: Bojite li se njezine kritike?

Kao studentica strepila sam što će reći, ali s godinama, iskustvom, s preko 35 odigranih uloga i sa sjajnim suradnicima, stekla sam samopouzdanje koje svaki glumac mora imati da bi uopće mogao stati ispred 400 ljudi i svaku večer glumiti. S druge strane, gluma je posao u kojem uvijek krećete ispočetka i učite dok ste živi, a pametna kritika samo može pomoći.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu