Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bolesno: Pomagala polubratu, seksualno su zlostavljali djecu

Policija je prvo 'na mamac' uhitila Matthewa Thatchera (26) koji je putem društvene mreže dogovarao susrete s maloljetnicima, u čemu mu je pomagala polusestra s kojom je bila u vezi

Foto: Wales Police
44 komentara

Sud u Walesu osudio je brata i sestru na 26, odnosno 12 godina zatvora, nakon što je otkriveno da su bili u incestuoznoj vezi te su zajedno s još jednom ženom dijelili lascivne fotografije i snimke djece koju su zavodili putem Facebooka. 

Policija je prvo 'na mamac' uhitila Matthewa Thatchera (26) koji je putem društvene mreže dogovarao susret s osobom koja mu se predstavljala kao 14-godišnjakinja.

Dopisivanja s lažnom maloljetnicom postajala su sve više eksplicitna pa je žena s kojom se dopisivao pozvala policiju koja ga je privela na dogovorenom mjestu.

U sklopu istrage pratili su i njegov mobitel na kojemu su pronašli tisuće erotskih fotografija i snimaka koje su otkrile i da je bio u seksualnoj vezi sa svojom 18-godišnjom polusestrom Emily Thompson. 

Par je također bio dio trojca koji je dijelio eksplicitne fotografije i lascivne poruke s troje maloljetne djece. Fotografirali su se sa zlostavljanom djecom te se među sobom hvalili o zločinima. 

Polubrat i polusestra 'surađivali' su s 28-godišnjom Mandy Wright. Sve točke optužnice su priznali, nakon čega su svi troje osuđeni na zatvorsku kaznu. Wright je dobila sedam godina, piše news.com.au

Možda vas zanima i ovo:
Message