News

Komentari 138

'Borit ću se za BiH, da što prije uđu u EU i bolji život građana'

'Borit ću se za BiH, da što prije uđu u EU i bolji život građana'

Kolinda se zahvalila i braniteljima iz Imotskog podsjetivši koliki veliki broj ih je sudjelovalo u obrani Hrvatske i BiH od velikosprske agresije tijekom Domovinskog rata...

Ovdje završavam obraćanje na skupovima, bit će naporan tjedan, ali vi ste moja snaga, obratila se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović mnoštvu Imoćana, članova i simpatizera HDZ, ali i stanovnika suisjedne BiH u prepunoj kino dvorani u Imotskom nedjelju navečer nakon skupa u Splitu.

Burno su Imoćani plješčući, prekidali govor aktualne predsjednice koja je sa skupa u Imotskom poslala poruku kako je vrijeme za okupljanje. Pozdravila je i Hrvate u susjednoj BiH.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Borit ću se za BiH da što prije uđe u EU to će omogućiti bolji život za sve u BiH i još snažniju povezanost Hrvata s jedne i druge strane granice koju sada moramo prelaziti. Shvatila sam vašu poruku dragi prijatelji, niste zadovoljni sa puno toga što se događa u državi, nisam ni ja - poručila je Grabar Kitarović osvrčući se na rezultate prvog kruga izbora.

- Puno smo toga postigli u ovih pet godina. Kad sam preuzela dužnost predsjednice Hrvatska je bila na koljenima, tolike podjele i ta strašna politika "mi ili ono" to ne smijemo više nikada dopustiti. Za mene ne postpoje moji birač i nečiji drugi birači. Ne postoje lijevi, desni, konzervativni ni liberalni, postoje samo hrvatski birači koji će prepoznati najbolji program - poručila je Grabar Kitarović.

Najčitaniji članci