Obavijesti

News

Komentari 101

Branko Borković: Varaju nas da u Uniji teče med i mlijeko

Branko Borković: Varaju nas da u Uniji teče med i mlijeko
1

Mladi Jastreb Branko Borković rekao je u emisiji Nedjeljom u dva da je presuda Gotovini i Markaču kompenzacija Haaga i zapada Srbiji za izgubljeno Kosovo

VIDEO

Mladi Jastreb Branko Borković rekao je u emisiji Nedjeljom u dva da je presuda Gotovini i Markaču kompenzacija Haaga i zapada Srbiji za izgubljeno Kosovo. Ne vidi ništa sporno u transkriptima s Brijuna koji su za njega vojni planovi za vraćanje okupiranog teritorija, ali smatra da način na koji su transkripti došli u Haag za vrijeme Mesića vrlo sporni. Smatra da Zapad mijenja povijesne istine u kojima se Krajina proglašava državom. 

Prevara hrvatskog naroda

 - U Europi ne teče med i mlijeko. Unija neće dati Hrvatskoj silne novce pa ćemo dobro živjeti već ćemo sve morati izgraditi svojim rukama - kaže Borković koji kaže da su političari ti koji varaju narod obećavajući da je sam ulazak u EU dovoljan. Kaže da on je za ulazak u EU jer mi jesmo dio tog kruga, ali ne pod svaku cijenu. Ako se nastave ucjene onda neće glasati za ulazak u Uniju. 

Iako ga pojedini suborci iz Vukovara optužuju da je trebao ostati do pada Vukovara, Borković kaže da kao vojnik ne poznaje riječ predaja i da je za njega jedina mogućnost tada mogla biti  daljnja borba ili probijanje do hrvatskih snaga što je i učinio. Rekao je da je Vukovar branilo najviše 1800 ljudi.  Registar branitelja, smatra, treba objaviti i treba biti dio podataka kojima se ostvaruju neka prava.   

- Više puta pokušavali su raditi moj psihoprofil da bi dokazali da nisam uračunljiv. Ti napadi uvijek su dolazili iz politike tijekom 90-ih godina - komentirao je glasine da ima naglu narav i rekao da samo ne voli nepravdu. 

Svađa sa Kosor

- Priče o mojoj naglosti došle su iz krugova premijerke. Bilo je povišenih tonova na sastanku oko braniteljskih pitanja i slučaja Purda - potvrdio je.  

Rekao je da nikad nije požalio što je branio Hrvatsku jer su u međuvremenu stasale nove generacije Hrvata koje će povesti zemlju u bolju budućnost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.