Obavijesti

News

Komentari 418

''Božo Petrov me razočarao, a Milanović pokazao pravo lice''

''Božo Petrov me razočarao, a Milanović pokazao pravo lice''
1

S ozbirom na zahtjeve Mosta, osjećali smo se kao učenici u nekom razredu gdje veliki razrednik dirigira s nekim čudnim testovima, rekao je Tomislav Karamarko

VIDEO

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u razgovoru za RTL Danas izjavio je da se iz pregovora povukao jer misli da pregovori sada već predugo traju te da su postali kontraproduktivni. Na RTL-u su napomenuli kako je razgovor sa šefom HDZ-a vođen prije nego je Most ponudio Domoljubnoj koaliciji da se vrati u pregovore. 

- S obzirom na zahtjeve Mosta, osjećali smo se kao učenici u nekom razredu gdje veliki razrednik dirigira s nekim čudnim testovima. Stvorio se jedan skup aksioma nedodirljivih kreacija u režiji Mosta po sistemu potpiši, uzmi ili ostavi - mislim da to nije dobar način u ovim vremenima. Došli smo do onog momenta kad smo trebali potpisati jedan dokument koji je po meni nesuvisao. Ta dva papira su bile podjele fotelja. Drugo je bila tripartitna vlada na koju ne gledam dobro. Ja sam skeptičan oko toga i funkcioniranja vlade koja bi bila efikasna - kazao je Karamarko. 

Smatra da će predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović, u slučaju da do utorka ne bude ponuđen mandatar, raspisati nove izbore. 

Dodao je da ga šef SDP-a Zoran Milanović nije nasamario kada je sporazum Mosta ipak pristao potpisati. 

- On je samo pokazao trenutak velikog političkog nepoštenja. On je valjda mislio da je veliki političar ako je tako izveo da on ne govori prvi. Moram priznati da smo se poslije smijali tome. Moram reći, to je kokošarenje, šibicarenje... Prevara i laž ne prolaze. Nije me prevario jer smo mi imali svoju odluku, ali je taj gospodin pokazao svoje pravo lice - kaže Karamarko. 

Za Božu Petrova kazao je kako ga je razočarao jer je ''dobio izbore i želio da se nešto mijenja'', a priča o novom moralu u politici, smatra, počela se urušavati dogovorima sa SDP-om. 

Tomislav Karamarko u razgovoru za Dnevnik Nove TV rekao je da sa Zoranom Milanovićem nije ništa dogovorio, ali ponovio da je dobio dojam da ni koalicija Hrvatska raste Mostov sporazum neće potpisati. 

>>> Više čitajte ovdje

Rekao je kako vjeruje da će predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dati mandat SDP-u, partnerima i Mostu ako dođu sa 76 potpisa.

- Mislim da i jedni i drugi igraju ''s figom u džepu''. Skeptik sam prema njihovoj budućnosti i idili - rekao je Karamarko. 

Predsjedništvo HDZ se sastaje u ponedjeljak

Predsjedništvo HDZ-a sastat će se u ponedjeljak u podne kako bi raspravilo potez Mosta čiji je Božo Petrov u subotu nakon sastanka sa Zoranom Milanovićem i Tomislavom Karamarko kazao da je HDZ odbijanjem stavljanja potpisa na sporazum o tripartitnoj vladi ''ispao iz igre'', a onda sutradan ponovno pozvao HDZ na razgovore. Potvrdio je to potpredsjednik HDZ-a Damir Jelić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 418
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...