Obavijesti

News

Komentari 112

Božo Petrov objavio prijetnje koje je dobio: 'Jama te čeka, zovi Orbana da ti posudi pancir'

Božo Petrov objavio prijetnje koje je dobio: 'Jama te čeka, zovi Orbana da ti posudi pancir'

"Nema imuniteta koji bi tebe zaštitio", "ne valja čačkat mećku, Božo pedofilu", "nazovi Orbana da ti posudi pancir", "snajper ćorav nije", samo su neke od prijetnji koje je primio Božo Petrov

Nakon stranačkog kolege Nikole Grmoje, sada je i čelnik Mosta Božo Petrov objavio kako je primio prijetnje.

Petrov je na Facebooku objavio poruke koje je dobio, a kaže i kako je podnio kaznenu prijavu zbog prijetnji upućenih njemu i njegovoj obitelji. Petrov je poručio kako se nada da to nije slika društva već čin nekolicine frustriranih pojedinaca i kako želi živjeti u tolerantnom društvu u kojem se drugima ne nameće u što bi trebali vjerovati.

Grmoja: 'Prijetili su smrću mom djetetu, kažu da ću patiti kao Mišo Kovač, jedva sam zaspao'
Grmoja: 'Prijetili su smrću mom djetetu, kažu da ću patiti kao Mišo Kovač, jedva sam zaspao'

- Ako u meni drukčija uvjerenja ne izazivaju agresiju, čemu onda ovakva agresija na mene i moju obitelj? Jesam li možda nekom prijetio? Jesam li mu oduzimao prava? Ako sam nekim svojim riječima uvrijedio druge, nije mi to bila namjera. Zar je stvarno najveći grijeh reći isto ono što slušam desetljećima od strane LGBT zajednice, a to je da postoje drukčiji od njih i da ne želim da mi se bilo što nameće, da želim svoj život živjeti na svoj način: kroz svoje tradicionalne, kršćanske vrijednosti i da na takav način želim odgajati djecu - pita se Petrov u Facebook objavi.

Petrov govori i kako određena skupina ljudi slobodu doživljava na svoj način.

- Tako da zadire u slobodu drugih, i gdje se njihova uvjerenja moraju apsolutno prihvatiti, živjeti, bez ikakvog prava na propitkivanje ili vlastiti stav. Oprostite, ali to nije sloboda - napisao je Petrov.

Objavio je i fotografije prijetećih poruka koje je dobio.

POGLEDAJTE VIDEO: Napadi nakon Povorke ponosa 

Pokretanje videa ...

"Nema imuniteta koji bi tebe zaštitio", "ne valja čačkat mećku, Božo pedofilu", "nazovi Orbana da ti posudi pancir", "snajper čorav nije", samo su neke od prijetnji koje je primio Božo Petrov.