Obavijesti

News

Komentari 376

Branio ih od ubojice: 'Marino, vrati se, djeca i ja te trebamo'

Branio ih od ubojice: 'Marino, vrati se, djeca  i ja te trebamo'
14

U Zadru je pokopan Marino Orlović kojeg je ubio Zlatko Svirčić. Njegov sinčić, koji je također upucan, sve je bolje. Oporavlja se u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj

VIDEO

Nemoj otići, nemojte ga odvesti, molim vas, plakala je Maja Orlović, supruga ubijenog Marina Orlovića (49) na njegovu sprovodu u utorak. Brat i rodbina jedva su je odvukli od suprugova lijesa koji je zagrlila, a zbog malaksalosti su je morali i nositi.

Kako bi smirili neutješnu ženu, morala je intervenirati i Hitna pomoć jer je Maji pozlilo. Njezin suprug Marino umro je u nedjelju oko 21.40 sati nakon što ga je 23. prosinca s četiri metka u glavu i prsa upucao bivši muž njegove supruge Zlatko Svirčić.

Dino Stanin/PIXSELL

- Ubojice, gorjet ćeš u paklu! - napisala je Maja na Facebooku dan nakon što je Marino preminuo.

Svirčić je u sačekuši metkom u glavu teško ranio i njihova 11-mjesečnog sina. U istrazi koja je započela kao trostruki pokušaj ubojstva doći će do preinake pa će Zlatko Svirčić odgovarati za ubojstvo i dva pokušaja ubojstva. Pritvoren je kako ne bi ponovio djelo te zbog posebnih okolnosti uznemiravanja javnosti. Na ispitivanju kod istražnog suca branio se šutnjom jer je u lošem fizičkom i psihičkom stanju. Njegova odvjetnica Tanja Budimir rekla nam je da će iznijeti obranu čim to bude moguće. Prije nekoliko dana Svirčić je iz zadarskog pritvora prebačen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje.

Dino Stanin/PIXSELL

Orlovićev sin, kojem je metak oštetio mozak dobro se oporavlja u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. Kako nam je rekao neurokirurg dr. Miroslav Gjurašin, dječak se potpuno razbudio te već jede i pije na usta.

Fizioterapeuti su započeli fizikalnu terapiju, a oštećenje mozga, nasreću, nije prouzročilo probleme s motorikom. No dr. Gjurašin kaže da je još rano reći hoće li dijete imati posljedice na, primjerice, ponašanje ili koncentraciju. Ipak, prednost pri oporavku je da je još mali. U sljedećim danima liječnici će obaviti detaljnu dijagnostiku i procjenu stanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 376
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...