Obavijesti

News

Komentari 91

Brazilski Hulk ima jezivo velike mišiće: Sviđa mi se moje tijelo

Brazilski Hulk ima jezivo velike mišiće: Sviđa mi se moje tijelo
1

Svoje jezivo velike mišiće Valdir Segato dobio je ubrizgavanjem ulja u ruke i grudi, te sada izgleda potpuno deformirano. Najgore od svega je što ne misli stati

VIDEO

Brazilca Valdira Segata opsesija bildanjem odvela je predaleko, a ne stane li uskoro, mogao bi opasno ugroziti zdravlje.

Svoje jezivo velike mišiće dobio je ubrizgavanjem ulja u ruke i grudi, te sada izgleda potpuno deformirano. Najgora stvar od svega je što on želi imati još veće mišiće, piše Sun.

Obujam bicepsa ovog Brazilca iznosio je nekada 40 centimetara, a on ga je povećao na 58!

Segato je inače građevinski radnik i kaže da su na njega najviše utjecali Arnold Schwarzenegger i Marvelov zeleni superjunak Hulk.

- Meni se san ostvario. Gledate svoje tijelo i vidite da raste. Onda shvatite da želite da bude još veće - govori Valdir.

- Zovu me Hulk, Schwarzenegger i He-Man. Sviđa mi se to - dodaje.

Vladir je u mladosti izgledao potpuno drugačije.

- Imao sam problema s drogom. Prestao sam jesti i počeo gubiti kilograme. Izgledao sam toliko ispijeno i mršavo da su me nazivali svakavim pogrdnim imenima. Tada sam odlučio napraviti zaokret u životu - govori Valdir.

Krenuo je u teretanu kako bi postigao što bolje rezultate. Jedan kolega mu je ponudio syntol, opasnu mješavinu ulja i alkohola. Ubrzo se navukao te je syntol počeo ubrzigavati u bicepse, ramena i grudi. Iako se popeo s 55 na 80 kila, kaže da se ne osjeća snažnije.

- Ulje samo modelira tijela i napuhuje mišiće, ne utječe na snagu - objašnjava.

Valdirova opsesija mogla bi ga stajati zdravlja. Jednom prilikom, ubrzigao je veću dozu anaboličkih steroida i završio u bolnici.

- Liječnici su mi rekli da prestanem, ali ja sam odlučio da ću ih nastaviti koristiti, sviđa mi se kako izgledam - kaže.

Zbog svoga izgleda česti je meta ružnih komentara, a nema ni uspjeha u ljubavi jer ga se žene boje.

-Čujem kako mi se izruguju, pogotovo djeca.  Ali ne zamaram se time što drugi govore, Sviđam se samom sebi i to je dovoljno - kaže Brazilac.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.