News

Komentari 10

Britanka rodila crno-bijele blizance i to curu i dečka

Britanka rodila crno-bijele blizance i to curu i dečka

Carole je mulatkinja, otac joj je crnac s Havaja, a majka je bjelkinja. Njezin suprug Brian je bijelac. 'Šareni' blizanci su inače pravi prirodni fenomen

Blizanci Martha i Daniel Fraser stari su četiri mjeseca. Rijetki u to povjeruju. Koža djevojčice je potpuno bijela, a dječakova crna.
- Ispočetka su bili potpuno isti, ali svakog dana je razlika sve veća - kaže majka Carole (42) iz britanskog Glasgowa. Mogućnost za blizance kao njezine je jedan prema milijun. Ipak, majčinski instinkti su joj još tijekom trudnoće “signalizirali” da će bebe biti različite. Tad im je dala nadimke Salt i Pepper, što znači sol i papar. “Šareni” blizanci oduševili su susjede i rodbinu Fraserovih, a i prolaznici ih zbunjeno promatraju.
- Zaustavili su nas japanski turisti. Bili su fascinirani pa su fotografirali djecu. Srećom, nitko nije bezobrazan - kaže ponosna majka, koja je kći crnca i bjelkinje. Otac blizanaca Brian je bijelac. Pa i nije to nešto neobično i dramatično, smatra Carole. Ona i Brian su se vjenčali 2006. godine. Silno su željeli imati djecu. Nakon više Carolinih pobačaja konačno su postali roditelji i presretni su.

Najčitaniji članci