News

Komentari 117

Britanski mediji pišu o ženi koju su našli na Krku: 'Savršeno govori engleski, ne zna tko je'

Britanski mediji pišu o ženi koju su našli na Krku: 'Savršeno govori engleski, ne zna tko je'

Policija zadnjih nekoliko dana neumorno pokušava saznati identitet žene. S njenom fotografijom u rukama neumorno češljaju smještaje na Krku. Priča o ženi koja se ne sjeća tko je došla je i do Velike Britanije

Britanski mediji The Sun i Daily Mail izvijestili su o ženi pronađenoj na Krku staroj oko 60 godina koja se ne sjeća svojeg identiteta. Podsjetimo, policija je 15. rujna objavila da je pronađena ozlijeđena žena, srednje tjelesne građe i visine 165 cm, plave kose do ramena i plavih očiju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Izvijestili su i kako žena govori na tečnom engleskom, no ne zna reći tko je i što joj se dogodilo. Prenijeli su i izjave lokalnih mještana za 24sata: 

- Čudno je što je uopće tražila na tom području. To vam je iznimno nepristupačan dio uvale s užasno oštrim stijenama. To su vam doslovno žileti koji režu gumu na cipelama, a kamoli kožu na nogama. Tu nema ni života ni životinja, osim možda koje zalutale divlje svinje ili medvjeda. 

Britanski mediji podsjećaju i na slučaj iz 2005. kada je mladić obučen u crno odijelo i bijelu košulju došao potpuno mokar u McDonalds na otoku Sheppeyju, sjeverno od obale Kenta u Engleskoj. Nije mogao govoriti. Sve etikete s njegove odjeće su bile odrezane. Kad su mu dali papir i olovku, nacrtao je klavir...

Policija neumorno češlja sve smještaje na Krku 

Podsjetimo, policija zadnjih nekoliko dana neumorno pokušava saznati identitet žene. S njenom fotografijom u rukama neumorno češljaju sve turističke i smještajne kapacitete na Krku ne bi li je netko prepoznao, ali zasad i dalje uzalud. Korisne informacije o ženi još uvijek nisu dobili.

Najčitaniji članci