Obavijesti

News

Komentari 11

Brittina smrt je povezana sa smrću Slovenke Irene?

Brittina smrt je povezana sa smrću Slovenke Irene?
1

S. Mlakar, majka čija je kći nađena mrtva na Krku u kolovozu '07., ističe da su i nju našli 3 tj. nakon nestanka i da je policija traljavo provela istragu

VIDEO

Staša Mlakar iz Jesenica, majka Irene Mlakar koja je pronađena mrtva na Krku u kolovozu 2007. godine, tvrdi da između smrti njene kćeri Irene i Australke Britt Lapthorne (21) ima dosta poveznica. Irena (35) je s dvije prijateljice u kolovozu otišla na odmor u Hrvatsku. Na dan kada je nestala tražile su je njene prijateljice, a potom su slučaj prijavile policiji. U potragu za Irenom uključili su se i Jeseničani koji su plakate s njenom slikom polijepili po Rabu, Cresu i Krku, gdje se Irena kretala. Jedan od njih tada je komentirao kako hrvatska policija ne čini ništa da pronađe Irenu i da su bolje sami rekonstruirali njezina kretanja po otoku nego policija. Dodao je i kako su Irenu tražili bez pomoći policajaca.
Prijateljicama koje su tragale za Irenom tada se priključio i jedan umirovljeni hrvatski kriminalist kojeg nisu željele imenovati. On je navodno tada pretpostavio da su u Irenin nestanak upleteni policajci, piše Delo.
Irenina majka Staša posjeduje 11 fotografija slabe kvalitete s posljednjeg odmora njezine kćeri. Njih 10 je izrađeno na jednoj vrsti papira, a jedanaesta na drugoj, što nije praksa. Negative fotografija obitelj nikada nije dobila, a policija ih nikada nije pregledala. Također na tri fotografije Irena je odjevena u crvenu majicu u kojoj je pronađena i mrtva pa pretpostavljaju da su snimljene na dan njezine smrti. Na jednoj od fotografija Irenu grli nepoznati muškarac u bijeloj polo majici na kojoj se vidi logo engleske policije - zvijezda sa sedam krakova i krunom na vrhu.
Policija je utvrdila kako je Irena 13. i 14. kolovoza bila na Rabu, odakle je u 18 sati otišla na Krk. Tamo je karticom Abanke digla određenu svotu novca s bankomata Erste banke. Hrvatska policija tvrdi da je podigla 1000 kuna. U izvještaju nadalje stoji da je 15. kolovoza bila na Krku s Đorđem Grandićem u čijem čamcu su ostali njezini dokumenti s fotografijama. Nije poznato je li ih Irena slučajno izgubila ili ih je ostavila namjerno kao trag. U izvještaju stoji i da nema svjedoka koji bi potvrdili da je Irena viđena u crvenoj majici na Cresu u trajektnoj luci 22. kolovoza.
Majka je istaknula i da su njezinu kćer pronašli tri tjedna nakon nestanka kao i Britt, da su obje identificirali putem DNA te da obdukcija nije otkrila uzrok njezine smrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...