Obavijesti

News

Komentari 431

Broz odgovorila Loši na teorije zavjere o Titu: "Bio je žena"

Broz odgovorila Loši na teorije zavjere o Titu: "Bio je žena"
2

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz, opsežnim je i sarkastičnim statusom na društvenoj mreži odgovorila Davoru Domazetu Loši koji piše knjigu o njenom djedu

VIDEO

Nakon što je Davor Domazet Lošo u emisiji Nedjeljom u dva iznio teoriju da je Josip Broz Tito bio zapravo sin austrijskog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice, da je bio i ruski agent i da se nije odvajao od torbice od zmijske kože, oglasila se i Titova unuka Saša Broz.

Ona je Loši odgovorila na Facebooku. Opsežnim komentarom sarkastično se osvrnula na njegovu novu knjigu kojoj je tematika upravo Titov život. 

- Istina da Tito nije bio Tito ali niste pogodili kombinaciju... Djed je bio posvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5 st. p.n.e. - napisala je Saša i dodala da postoje pokazatelji i da je Tito zapravo bio žena. 

- Žena s mudima! - ustvrdila je Broz i dodala da joj ta tvrdnja nije draga jer dovodi njezin identitet u pitanje. Napisala je i kako joj je baka pričala da je djed u mladim danima izgledao kao pripadnik crne rase što je neobično jer su mu roditelji arijevci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Voljela bi da sam imala prilike kao Vi, vidjeti tu torbicu od zmijske kože ali djed je kažu završio jedan semestar u Hogwartsu što je bilo dovoljno da može stvari učiniti nevidljivima - napisala je i čestitala Loši na knjizi. 

- Zašto o djedu u Vašoj knjizi? Koliko će koštati knjiga? Očekujete dobru prodaju? Zašto ne pišete knjigu o nekom drugom hrvatskom velikanu? A to da je djedov sprovod bio najveći u povijesti, to bi ipak bila istina. Vama, poštovani gospodine Lošo, od srca želim uspjeh s knjigom, a za sve one koji javno lupetaju, a ne znaju što lupetaju, evo ekskluziva za neki novi književni bestseler: PRAVO IME J.B. TITA JE JUAN MANUEL MARQUEZ VON SKINITE MI SE VIŠE - zaključila je Saša Broz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 431
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović