News

Komentari 431

Broz odgovorila Loši na teorije zavjere o Titu: "Bio je žena"

Broz odgovorila Loši na teorije zavjere o Titu: "Bio je žena"

Unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz, opsežnim je i sarkastičnim statusom na društvenoj mreži odgovorila Davoru Domazetu Loši koji piše knjigu o njenom djedu

Nakon što je Davor Domazet Lošo u emisiji Nedjeljom u dva iznio teoriju da je Josip Broz Tito bio zapravo sin austrijskog bogataša i njegove sluškinje Hrvatice, da je bio i ruski agent i da se nije odvajao od torbice od zmijske kože, oglasila se i Titova unuka Saša Broz.

Ona je Loši odgovorila na Facebooku. Opsežnim komentarom sarkastično se osvrnula na njegovu novu knjigu kojoj je tematika upravo Titov život. 

- Istina da Tito nije bio Tito ali niste pogodili kombinaciju... Djed je bio posvojeno dijete punokrvne Kolumbijke i nasljednika kralja Karla XXL. Tako kažu stare crkvene knjige. One iz 5 st. p.n.e. - napisala je Saša i dodala da postoje pokazatelji i da je Tito zapravo bio žena. 

- Žena s mudima! - ustvrdila je Broz i dodala da joj ta tvrdnja nije draga jer dovodi njezin identitet u pitanje. Napisala je i kako joj je baka pričala da je djed u mladim danima izgledao kao pripadnik crne rase što je neobično jer su mu roditelji arijevci.

- Voljela bi da sam imala prilike kao Vi, vidjeti tu torbicu od zmijske kože ali djed je kažu završio jedan semestar u Hogwartsu što je bilo dovoljno da može stvari učiniti nevidljivima - napisala je i čestitala Loši na knjizi. 

- Zašto o djedu u Vašoj knjizi? Koliko će koštati knjiga? Očekujete dobru prodaju? Zašto ne pišete knjigu o nekom drugom hrvatskom velikanu? A to da je djedov sprovod bio najveći u povijesti, to bi ipak bila istina. Vama, poštovani gospodine Lošo, od srca želim uspjeh s knjigom, a za sve one koji javno lupetaju, a ne znaju što lupetaju, evo ekskluziva za neki novi književni bestseler: PRAVO IME J.B. TITA JE JUAN MANUEL MARQUEZ VON SKINITE MI SE VIŠE - zaključila je Saša Broz.

Najčitaniji članci