Obavijesti

News

Komentari 79

Bruno zaprosio djevojku Martu u 24sata, a ona mu je rekla 'da'

Bruno zaprosio djevojku Martu u 24sata, a ona mu je rekla 'da'
7

Bruno se javio našoj redakciji jer je želio zaprositi dugogodišnju djevojku. Ne slutivši ništa Marta je okrenula stranu sa čestitkama u novinama. Uhvatila se za glavu...

VIDEO

U životu nisam doživjela nešto ovako romantično, uzviknula je od ushićenja Marta Tomić (29) kad joj je Bruno Hofman (30) pružio prsten. Bilo je to uz nedjeljnu jutarnju kavu u omiljenom kafiću na zagrebačkom Borongaju. Bruno se javio redakciji 24sata jer je želio zaprositi dugogodišnju djevojku, studenticu agronomije, u našoj novoj rubrici Srdačno vaši, koja izlazi svakog vikenda.

- Spremali smo se poći na kavu. Bruni je zazvonio mobitel. U podsjetniku njegova mobitela vidjela sam napomenu ‘Kupi 24sata’ i odmah sam ga pitala zašto je ovaj broj toliko važan - prepričava Marta, a Bruno se bio opravdao rekavši kako joj je uplatio čestitku za rođendan, koji je u ponedjeljak. 

Ne volim javne prosidbe, ali ova me gesta zaista oborila s nogu, Marta je izvan sebe

Ne sluteći ništa, Marta je u kafiću počela listati novine. Okrenula je stranicu s čestitkama i ubrzo se uhvatila za glavu. Počela je ljubiti Brunu. Iznova je pogledavala svoju fotografiju u novinama. Opet je zagrlila i ljubila dragog. Nije mogla zaustaviti suze. Samo su počele teći niz njezino nasmijano lice. Naposljetku je uzviknula: “Da!”.

- Išli smo na nekoliko utakmica hokeja, na kojima su dečki znali prositi cure preko velikog ekrana. Rekla sam mu neka mu ne pada na pamet napraviti tako nešto - kaže Marta, čije je srce rastopila nesvakidašnja gesta.

- Već neko vrijeme razgovaramo o vjenčanju. Ovaj način prosidbe učinio mi se najboljim, nešto što ćemo pamtiti do kraja života. Na utakmicama su cure zbunjene i pod pritiskom moraju odgovoriti. Ovo je ipak drukčije. Stranicu iz novina sigurno ćemo uokviriti da se zauvijek sjećamo današnjeg dana - rekao je 30-godišnji menadžer i dodao kako je ujutro nakon što se probudio, njegova nervoza bila na vrhuncu. On i Marta pola godine žive u stanu u kući Brunine majke u Bukovačkoj ulici. Upoznali su se 2003. na koncertu Prljavoga kazališta pred katedralom.

Kad je pročitala, šok i ushićenje na Martininu licu

Ljubavi moja najveća, hoćeš li se udati za mene, pročitala je 29-godišnja Marta natpis u 24sata. Fotografija je potvrđivala kako nije zabuna to što čita. A Bruno se pobrinuo da iznenađenje ne propadne.

- Nitko osim mene nije znao. Marti sam rekao neka se ne javlja na pozive niti poruke. Sve je moralo biti savršeno - kaže Bruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)