Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Bulj pozvao sve zastupnike da uplate novac za malu Milu (2)

Mala Mila Rončević (2) iz Rijeke boluje od leukemije. Roditelji prodaju sve kako bi svojoj curici omogućili eksperimentalno liječenje u SAD-u. Eksperimentalna terapija stoji 18 milijuna kuna.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell/24sata
9 komentara

U Saboru je Miro Bulj (Most) pozvao je na slogu svih zastupnika te ih pozvao da uplate novac i tako pomognu maloj Mile Rončević (2) da već idući tjedan ode na eksperimentalno liječenje u Ameriku. Mala Mila iz Rijeke boluje od leukemije. Roditelji i obitelj prodaju imovinu kako bi njihova curica otišla na liječenje i nadaju se da bi joj mogla pomoći eksperimentalna terapija. No to im je potrebno  18 milijuna kuna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

OTAC: NE ZNAM ŠTO BIH REKAO... Za Milu (2) je skupljeno gotovo 8 milijuna kuna! Idemo dalje!

- Obitelj je stavila sve što je imala da bi spasila svoje dijete. Svaki roditelj bi to učinio. No roditelji uz pomoć prijatelja i obitelji nije u mogućnosti prikupiti toliki novac. Smatram da sve političke opcije i svi zastupnici možemo dati svoj doprinos da se prikupi taj novac - kazao je Bulj te pozvao članove Vlade prvenstveno premijera i ministra zdravstva da učine isto. 

MILA (2) IZ RIJEKE IMA LEUKEMIJU 'Prodajemo kuću i vikendicu jer želimo da naša malena ozdravi'

- Već idući tjedan mala Mila mora otići u Ameriku. Stavite se u položaj tih roditelja. Očekujem da će svi, koliko mogu, pomoći tom malom anđelu, a mi kao predstavci naroda trebamo pomoći da se prikupi ta iznos i da spasimo taj život - poručio je Bulj. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message