News

Komentari 49

Bunjac odlazi iz Stranke Ivana Pernara: 'Ne razumijemo se'

Bunjac odlazi iz Stranke Ivana Pernara: 'Ne razumijemo se'

Jednostavnim rječnikom rečeno to nije smjer kojim želim ići u politici. Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, napisao je Bunjac na svom profilu

Odlučio sam napustiti stranku Ivana Pernara, napisao je na svojem Facebook profilu Branimir Bunjac, koji je bio Pernarov kolega u Živom zidu prije nego što su obojica napustili tu stranku. Zatim se Bunjac priključio Stranci Ivana Pernara i sad ju - napušta. 

- Jednostavnim rječnikom rečeno to nije smjer kojim želim ići u politici. Ne mislim o Ivanu Pernaru ništa loše, štoviše mislim da je on dobar čovjek, ali nas dvojica se definitivno ne razumijemo oko metoda, načina i ciljeva kako izgraditi snažnu oporbenu stranku sa perspektivom dolaska na vlast.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Želim bio dio političke platforme koja djeluje ozbiljno, organizirano, konkretno, odgovorno, u kojoj se cijene znanje i sposobnost, poštenje, gdje vladaju red, sustavnost, svjesnost i volja da se stvari mijenjaju nabolje.

Zanimaju me visoka razina djelovanja i promišljanja politike. Ciljevi za koje ću se zalagati ostaju isti: borba protiv korupcije, neovisno i efikasno pravosuđe značajno povećanje najnižih plaća i mirovina, slamanje dužničkog ropstva, ostvarenje socijalne države, kvalitetna zdravstvena zaštita, zaštita prirode i iznad svega zaštita interesa hrvatskoga naroda.

Ostajemo zajedno! - napisao je Bunjac. 

Najčitaniji članci