Obavijesti

News

Komentari 6

Bushu je od mira između Rusije i SAD-a važniji san

Bushu je od mira između  Rusije i SAD-a važniji san
1

Američki predsjednik odgovorio je na kampanju Hillary Clinton rekavši kako ona nema iskustva za predsjednicu ako "ne zna ništa o govornoj pošti"

VIDEO

George Bush odgovorio je na kampanju Hillary Clinton u kojoj se ona javlja na poznati "crveni telefon" u Bijeloj kući. Izjavio je kako on pušta taj telefon "da zvoni i da se upali govorna pošta".
- Da odgovaram na crveni telefon svaki put kad zazvoni, nikad se ne bih naspavao. Ponekad zvoni u 21 sat, a ja sam već ušuškan u krevet - rekao je Bush. Dodao je i kako nema "ničega tako važnog što ne može čekati do sutra, ili kad se već sjetim provjeriti govornu poštu".
- Ako ona ne zna ništa o prepuštanju poziva na govornu poštu, mislim da nema ni iskustva da bude predsjednica - zaključio je Bush o Clintonici. "Crveni telefon" je "vruća linija" između predsjednika SAD-a i Rusije, uvedena za vrijeme hladnog rata.
- Ako dobijem poziv i u 3 ujutro, uvijek se javim, ako shvaćate što želim reći - prokomentirao je Bill Clinton.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...