Obavijesti

News

Komentari 39

Čačić: HNS nikako ne pristaje na rezanje državnih investicija

Čačić:  HNS nikako ne pristaje na rezanje državnih investicija
1

Ne smije se odustati ni od jednog projekta. Da nisam optimist, ne bih sudjelovao u radu HNS-a i Vlade. Ni jučer, ni danas, a za sutra ćemo vidjeti, rekao je Čačić

VIDEO

Donedavni prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HNS-a Radimir Čačić u ponedjeljak navečer s božićnog domjenka za stranačke kolege i novinare jasno je poručio da 'zbog rezanja investicija neće biti rasta'. 

Time je Čačić koalicijskim partnerima iz SDP-a rekao da HNS neće pristati ni na kakvo snižavanje razine investicija, koje su najavili kako bi deficit držati pod kontrolom, javlja Večernji list. 

Čačić se referirao i na reakcije mnogih kolega iz koalicije koji su relativizirali ozbiljnost činjenice da nam je snižen kreditni rejting. 

- Hrvatskoj zvijezde vodilje ne mogu biti rejting agencije, ali bolje je i da nam je vodilja rejting agencija ako već druge nemamo - rekao je Čačić. On ne vjeruje u Vladine projekcije kako će iduće godine rast BDP-a iznositi 1,8 posto te je dodao da će svaki rast gospodarstva iznad 0,5 posto biti veliki uspjeh. 

- HNS će kroz nekoliko dana sjesti za stol sa svojim partnerima u Vladi. A na tom sastanku ćemo tražiti da se ne odustane ni od jednog zacrtanog projekta. Da nisam po prirodi optimist, ne bih sudjelovao u radu ove stranke i ove Vlade. Ni jučer, ni danas, a za sutra ćemo vidjeti - rekao je Čačić čime je ostavio mogućnost da se ponovno vrati u Vladu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...