Obavijesti

News

Komentari 21

'Čačić samo korupcijom, lažima i ucjenama može do ostvarenja'

'Čačić  samo korupcijom, lažima i ucjenama može do ostvarenja'
1

Podsjećamo Radimira Čačića da ne grize ruku koja ga je godinama hranila, a na račun koje i dan danas bere plodove HNS-ova, poručuju HNS-ovci

VIDEO

Nastavlja se 'totalni rat' između Radimira Čačića i HNS-a. 

- Podmetanja i laži Radimira Čačića na račun HNS-a sve više spadaju u rubriku vjerovali ili ne pa podsjećamo na nekoliko ključnih činjenica - navodi HNS u priopćenju koje prenosimo u cijelosti:   

'Podsjećamo Radimira Čačića da ne grize ruku koja ga je godinama hranila, a na račun koje i dan danas bere plodove HNS-ova rada te pljuje po stranci koja mu je bila dobra dok su HNS-ovke i HNS-ovci danonoćno radili za njega. Stoga, podsjećamo na nekoliko ključnih činjenica. 

Jeste li znali: 

- da je HNS na posljednjim parlamentarnim izborima osvojio 130 000 preferencijalnih glasova, što je ukupno deset saborskih mandata?

- da je Narodna stranka Reformisti Radimira Čačića osvojila tek 9488 preferencijalnih glasova, od čega mu je bivši HNS-ovac Darinko Dumbović donio čak 2650 glasova i to na račun stranke Milana Bandića? 

- da je stranka Radimira Čačića u njegovoj 3. Izbornoj jedinici osvojila tek 5040 preferencijalnih glasova?

- da je ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak iz kvote HNS-a osigurala 20 milijuna kuna za Varaždinsku županiju, Koprivničko-križevačku županiju i Grad Koprivnicu, što će HNS i podržati u Hrvatskom saboru?

- da Radimir Čačić kao potpredsjednik Vlade nije osigurao trajno rješenje za javno privatno partnerstvo? 

- da se predsjednik Reformista svakodnevno kiti tuđim perjem i maše projektima koje je započeo Predrag Štromar kao njegov prethodnik? 

- da se Radimir Čačić 2008. godine kada je smijenjen s pozicije župana Varaždinske županije odmah želio kandidirati za gradonačelnika Grada Zagreba? Toliko o tome da mu je stalo do građanki i građana Varaždinske županije. 

I konačno, jeste li pročitali Čačićevu knjigu „Ostvarenja“, koju su mu pisale članice i članovi HNS-a, a ne on sam? Možda je vrijeme za nastavak te knjige pod nazivom „Korupcijom, ucjenama i lažima do ostvarenja“, jer to je jedino i najbolje što Radimir Čačić nažalost zna i može raditi.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju
Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih
ZATVORILI CESTU ZA PROMET

Teška nesreća kod Baške Vode: Sletjeli s ceste autom, poginuo mladić. Još dvoje je ozlijeđenih

Na mjestu nesreće je uz policiju stigla i Hitna pomoć te vatrogasci