Obavijesti

News

Komentari 103

Čačić: Svejedno nam je hoće li Holy s Laburistima na izbore

Čačić: Svejedno nam je hoće li Holy s Laburistima na izbore
6

Čačić smatra da je eventualni angažman Mirele Holy poruka da Laburisti nemaju dovoljno jakog kandidata. Čačić je hvalio i SDP-ovog kandidata Davora Bernardića

VIDEO

Šef HNS-a Radimir Čačić komentirao je u subotu navode da će Mirela Holy biti kandidatkinja Laburista za zagrebačku gradonačelnicu. 

Poruka je, smatra Čačić, jasna, a to je da Laburisti nemaju dovoljno snažnog kandidata za mjesto gradonačelnika Zagreba.

- Što se HNS-a tiče, hoće li Holy izaći kao kandidat Laburista, nama je sasvim svejedno - zaključio je.

Pomoći ćemo Bernardiću

- Bernardić je vrlo talentiran, osoba s izuzetnim političkim potencijalom. Može izrasti u jako dobrog gradonačelnika i pomoći ćemo mu u tome, budemo li koalirali - rekao je Čačić. Naime, koalicija s SDP-om još nije dogovorena.

Prvi potpredsjednik Vlade nije htio otkriti ime svog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

- Mi imamo definiranog i kandidata i stavove. Još ćemo odlučiti kad ćemo njegovo ime objaviti - poručio je Čačić. Na novinarsko pitanje, hoće li taj kandidat, u slučaju koaliranja, biti kandidat za mjesto Bernardićevog zamjenika, odgovorio je 'taman posla'.

Očekuje 20 posto više vijećnika

Govoreći o pripremama stranke za lokalne izbore Čačić je istaknuo kako je problem to što stranke lijevog centra dosad nisu postizale većinu na lokalnim izborima. Ipak, optimističan je.

- Zadaci HNS-a su jednostavni. Sada imamo 73 župana, gradonačelnika, načelnika i zamjenika načelnika. Uspjeh ćemo mjeriti povećanjem od 20 posto - rekao je Čačić.

U Varaždinu žele 50 posto više vijećnika

Na konferenciji za novinare s Čačićem je bio i varaždinski župan Predrag Štromar. On je istaknuo kako je HNS po organizaciji druga stranka u državi te poručio da će članovi to i potvrditi na lokalnim izborima.

- Što se tiče Varaždinske županije, očekujemo povećanje vijećnika za 50 posto - rekao je Štromar. To bi značilo rast broja vijećnika s deset na 15.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa