Obavijesti

News

Čarli makeover: Mia Kovačić vas poziva na sudjelovanje

Čarli makeover:  Mia Kovačić vas poziva na sudjelovanje
3

Igrajte nagradnu igru i priuštite svom domu novi izgled i blistavu svježinu

Mia Kovačić, poznata voditeljica i dizajnerica interijera u javnom životu posebna je zbog svog istančanog i profinjenog ukusa, a njena profesionalna orijentacija je uređenje interijera. Diplomirana dizajnerica interijera savršeno kombinira tradicionalno i moderno stvarajući ugodan, udoban, opušten i atraktivno uređen interijer. Čiste linije uz zanimljive detalje, prostor koji je lako održavati i koji je uvijek spreman za nenajavljene goste u današnje vrijeme s malo vremena, postalo je svima želja.

 

“Velike promjene moguće je napraviti uz male pomake. Bitno je znati što i kako promijeniti jer sve je u detaljima. Makeover doma ne znači da vam je potrebno desetak tisuća eura, nego uz mala ulaganja već možete osvježiti stan i priuštiti mu novi izgled. Vaš dom u novom ruhu moguć je i izvediv uz kreativnost i dobre ideje koje su pristupačne svima. Ono što je sigurno svima neizbježno trošenje vremena je čišćenje no i to se može smanjiti uz dobru organizaciju prostora, vremena, a i uz dobre proizvode. A više možete saznati 7. travnja u prvoj reportaži Čarlijev makeover Nove TV u IN magazinu!” – izjavila je Mia Kovačić, koja će voditi makeover i lice je nagradne igre Čarlijev makeover Labuda i Meteora.

 

Najbolje rješenje za makeover i čišćenje doma dolazi upravo iz Labuda i Meteora! Uhvatite svoju priliku za vrijedne nagrade do 8. svibnja jer glavna nagrada je makeover doma u iznosu od čak 40 000 kn pod vodstvom dizajnerice interijera Mije Kovačić + usluga čišćenja tijekom čak 12 mjeseci! Riješite se muke i brige oko čišćenja jer osim glavne nagrade, Labud i Meteor su osigurali 5 tjednih nagrada – čišćenje doma 6 mjeseci! Za sve vrijedne sudionike osigurano je i 35 dnevnih nagrada – poklon bon u Kozmu ili Konzumu u iznosu od 200 kuna! Put do nagrada je lak – dovoljno je kupiti ČARLI i bilo koja 2 Labud ili Meteor proizvoda u Konzumu ili Kozmu na jednom računu, prijavite se SMS porukom slanjem sadržaja CARLI, BROJ RACUNA, IME I PREZIME, ADRESA na broj 60221 (2,40 kn/SMS – PDV uključen) ili putem on-line obrasca na facebook stranici Labud – čista kvaliteta. Račune sačuvajte do kraja nagradne igre, jedan račun je jedna prijava, a broj prijava je neograničen. Saznajte više na www.labud.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.