Obavijesti

News

Komentari 257

Karamarko: Još nema novosti o potrazi nestale Antonije Bilić

Karamarko: Još nema novosti o potrazi nestale Antonije Bilić
5

Premijerka Kosor razgovarala je s Antonijinom sestrom Anom. Poručila je obitelji da je mogu nazvati u bilo koje vrijeme ako misle da ona može nešto napraviti

VIDEO

Još nema novosti vezane za potragu za nestalom Antonijom Bilić (17). 

- Želim zahvaliti građanima na suradnji i molim za daljnju suradnju. Vjerujem da ćemo doći do nekih rezultata - rekao je ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

Češljali su područje oko autoputa

Diljem Hrvatske još traje opsežna potraga za nestalom Antonijom Bilić (17). U srijedu navečer zabrinutu obitelj Bilić nazvala je premijerka Jadranka Kosor, javlja Dnevnik.hr. Razgovarala je s Antonijinom sestrom Anom. Obitelji je poručila kako je mogu nazvati u bilo kojem trenutku ako smatraju da se još nešto može učiniti po pitanju potrage. Policija je u utorak i srijedu provjerila više od 10 ljudi koje su građani prijavili da sliče fotorobotu, no nitko se ne može dovesti u vezu s nestankom Antonije Bilić.

Jutarnji list piše kako su policijske snage u srijedu pretraživale područje oko odmorišta Modruš. Češljali su i područje oko autoceste, šetali vijaduktima, a angažirali su i psa tragača Zeusa. Njihova potraga nije rezultirala nijednim otkrićem koje bi pomoglo u rasvjetljavanju slučaja. Iz istrage neslužbeno doznaju kako je vozač kamiona htio pokupiti autostopericu 30 km od Drniša, no ona je odbila ući u kamion. Vjerojatno je ta djevojka policiji i dala detaljan opis sumnjivca.

Konobari u Macoli: Vozač kamiona sigurno je iz Drniša

Dok su policija i pripadnici Gorske službe spašavanja češljali svaki pedalj terena od Drniša prema Klisu jer tamo su ih odvele informacije što su se slijevale u stožer osnovan radi potrage za 17-godišnjom Antonijom Bilić, na drugom kraju, u Korenici, se govorilo: znamo tko je vozač kamiona s fotorobota!

- Dolazi k nama stalno, u bilo koje doba dana i noći. Ne znamo za koga radi ni kako se zove, ali mislimo da je to muškarac kojeg traži cijela Hrvatska. Po govoru se čini da je iz Drniša. Posljednjih tjedan-dva, tko će znati, nije ga bilo. I zato nam je još sumnjiviji. Ovo isto smo rekli i policiji, sad i oni to znaju, pa neka vide -  rekli su novinarima Večernjeg lista konobari u restoranu Macola, jednom od omiljenih stajališta vozača kamiona na cesti D1. 

Učenici: Trebala je predati radnju koju nije napisala

U Oklaju, kamo znaju navratiti učenici Trgovačke škole u Drnišu, koju je i ona pohađala, konobarica nam govori da se svaki dan spominje Antonia:

- Učenici govore da je baš dan nakon nestanka trebala predati maturalnu radnju koju nije imala. Ne znam je li to točno i znači li to išta, ali, eto, to oni govore - kaže.

Organizirali povorke za Antoniju

Oko 300 građana okupilo se u srijedu u Drnišu u znak potpore nestaloj Antoniji Bilić i njezinoj obitelji. U rukama su nosili njezine fotografije i transparente na kojima je pisalo 'Vratite nam Antoniu' i 'Antonia svi smo uz tebe'. Više desetaka Zadrana, uglavnom prijatelja Ane i Katarine Bilić došlo je na Narodni trg držeći u rukama slike nestale Antonije, o čijem nestanku još uvijek nema gotovo nikakvih relevantnih informacija. Građani su se okupili i u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 257
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)