Obavijesti

News

Komentari 62

"Cesta mi je uzela najstarijeg sina, brata, mamu i suprugu"

"Cesta mi je uzela najstarijeg sina, brata, mamu i suprugu"
6

TRAGEDIJA NA TRAGEDIJU: Stipi Iličiću u prometnim nesrećama poginuo je sin (16), brat, majka, a sada i supruga Jelica (51)

VIDEO

Jelica Iličić (51) iz Alilovaca nedaleko od Požege poginula je u utorak oko 22 sata pred svojom kućom. Na nju je automobilom naletio najbolji prijatelj jednog od njenih sinova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

Mladić (24) Golfom je dolazio iz pravca Kaptola, nakon zavoja u desno, najvjerojatnije zbog prevelike brzine i alkohola u organizmu (1,35 promila), nije na vrijeme primijetio nesretnu ženu, koja je išla kući od susjeda. Udario ju je i nastavio vožnju kao da se ništa nije dogodilo. Nakon sat vremena se vratio, policajcima je pružio ruke da mu stave lisice, priznao je da je on svojim automobilom naletio na majku svojeg najboljeg prijatelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Brat i ja smo bili u Čakovcu, tamo radimo, na jednom portalu smo pročitali za prometnu nesreću, a kasnije su nam javili da nam je poginula majka. Zadesila nas je strašna nesreća - kroz suze je govorio sin Mario. Majku Jelicu zadnji put je vidio prošlog vikenda.

- Bila je vesela, šalili smo se, uvijek nam je ugađala, brinula se o nama, ali taj put je htjela posebno nam ugoditi. Ni sanjati nisam mogao da nam je to zadnji susret. Točno je da ju je pokosio moj prijatelj, zavio nas je sve u crno. Teško ovo podnosimo - rekao je Mario. Njegov brat Josip tužan je i ljutit.

- Kroz selo svi voze kao na trkaćoj pisti. Gdje je policija, gdje su odgovorni, pa u krajnjem slučaju i država, jer ovo je njena cesta? Zašto ne poduzmu nešto da se ove pogibije spriječe - očajan je Josip Iličić, drugi sin nesretne žene.

Njihov otac Stipo, miran i povučen čovjek, u vrijeme nesreće nije bio kod kuće. Strašnu vijest javili su mu na poslu. Čovjek stoji u dvorištu i prima sućut od prijatelja, susjeda, doima se kao da još nije svjestan. Još nije zaliječio rane zbog gubitka najstarijeg sina, koji je sa 16 godina 2001. poginuo u prometnoj nesreći, osim njega u prometu su mu poginuli brat i majka, a sad i supruga.

- Prati nas zla sudbina. Zar smo toliko Bogu skrivili da nas tako kažnjava, smrt četvero najmilijih vezana je za promet – kaže Stipo. Alilovci, bogato selo, nema nogostupa, pa se svi kreću uz cestu.

- Moja je majka bila kod susjede kojoj je umro otac. Otišla joj je pružiti utjehu. Vraćala se kući i pred kućom je poginula. U selu je dosad bilo više od deset prometnih nesreća. Koliko nas još treba izginuti da bi se netko sjetio sagraditi nam nogostup. Jer da ga je bilo, moja majka bi nam danas skuhala ručak i dočekala nas s osmijehom. A sad spremamo njen sprovod - rekao je Mario, koji još ne može vjerovati da mu je voljena majka zaista poginula.

Selo nema nogostupa

U ovome malom, predivnom i bogatom selu Alilovoci bili su deseci prometnih nesreća. Mnoge od njih završile su s tragičnim posljedicma ili ozbiljnijim narušavanjem zdravlja unesrećnih. Cesta je državna, ali nema nogostup, pa su stanovnici prisiljeni hodati uz cestu, koju mnogi vozači doživljavaju kao trkaću stazu. Koliko ih još mora poginuti da bi se napravio nogostup, pitaju se ogorčeni članovi obitelj Iličić.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.