Obavijesti

News

Komentari 210

Cetinski i Lovren naljutili su Lauca: 'Ne slušajte budaletine'

Cetinski i Lovren naljutili su Lauca: 'Ne slušajte budaletine'
1

Rat koji vodimo s bakterijama i virusima već milijunima godina je iznimno okrutan i samo nas znanost i stalna istraživanja mogu održati u ovako komotnoj situaciji kakvu imamo danas, poručio je Gordan Lauc

VIDEO

Nemojte slušati budaletine koje pričaju o stvarima o kojima ne znaju niti toliko da bi mogli shvatiti da ništa ne razumiju, napisao je profesor Gordan Lauc na Facebooku potaknut jučerašnjim Instagram javljanjem Tonyja Cetinskog i Dejana Lovrena koji je podržao pjevača u razgovoru.

Naime, njih dvojica su jučer razgovarali o cijepljenju, a Cetinski je izjavio i da ima puno ljudi koji misle kao oni.

Lovren podržao Cetinskog: Tko će nas natjerati ako ne želimo?
Lovren podržao Cetinskog: Tko će nas natjerati ako ne želimo?

- Vjerojatno ste shvatili kako se ova cijela situacija nenadano dogodila. Moram priznati kako nije jednostavno, iako sam naviknut na udarce po leđima. Držite se uz vjeru u Boga, možete se malo i krunice 'uhvatiti'. Bitna je vjera u ovim trenucima - rekao je Tony gledateljima na početku videa. 

- Do sada, zlo nije pobijedilo. Tako da će sve ići uz pomoć Boga - dodao je pjevač.

Lovren se s njim slaže, a smatra kako su se neki bespotrebno 'obrusili' na izjave pjevača.

Antivakseri moraju znati da su cjepiva spasila milijune života
Antivakseri moraju znati da su cjepiva spasila milijune života

- Mi samo iznosimo svoj stav. Mene nitko neće natjerati na nešto što ne želim. Svatko ima pravo na ono što želi - rekao je jučer Lovren.

Mudra izjava kaže: "Od svih stvari na svijetu, pamet je najpravednije raspoređena - Svi misle da je imaju dovoljno"...

Posted by Gordan Lauc on Tuesday, May 12, 2020

Lauc je pak danas odgovorio kako njega ne treba zvati da pjeva na svadbana, ali ni stavljati ga u nogometnu reprezentaciju. 

- U obje te situacije bio bih jako loš, a i osjećao bih se jadno zbog toga. Ova dvojica o cjepivima i bolestima očito ne znaju niti toliko koliko je potrebno znati da bi bio svjestan da ne znaš ništa. O bolestima, cjepivima i imunom sustavu ja ne znam puno više nego što znam. I naše čitavo planetarno znanje o bolestima i imunom sustavu puno je manje od neznanja, i zato moramo intenzivno učiti, tj. istraživati - napisao je Lauc i nastavio: " No nadam se da jednu stvar sada vide i razumiju svi, jer za to doista ne treba veliko predznanje. Nedostatak samo jednog cjepiva (protiv covid-19) zaustavio je planetu i uzrokovao velike probleme u zdravstvenim sustavima mnogih zemalja. Čeka nas i recesija koja će u povjesti ostati upisana kao velika depresija 21. stoljeća. I sve to samo zboj jednog jedinog cjepiva kojeg nismo napravili na vrijeme... Srećom puno drugih cjepiva imamo, jer velike boginje, dječja paraliza, ospice i mnoge druge bolesti puno su opasnije od covid-19. Možete li zamisliti svijet u kojem nema cjepiva protiv tih bolesti? Mislite li da je bilo lijepo na Lazaretima čekati 40 dana da smijete ući u Dubrovnik? Želite li morati početi s desetak djece kako bi polovina doživjela pubertet, četvrtina doživjela da i sami imaju svoju djecu, a sve ostale gledati kako umiru od neke od zaraznih bolesti... Medicina nas je previše razmazila u zadnjih 50 godina. Rat koji vodimo s bakterijama i virusima već milijunima godina je iznimno okrutan i samo nas znanost i stalna istraživanja mogu održati u ovako komotnoj situaciji kakvu imamo danas.

Ne vjerujte Toniju i Lovrenu, ne budite cijepljeni od razuma...
Ne vjerujte Toniju i Lovrenu, ne budite cijepljeni od razuma...

Nemojte slušati budaletine koje pričaju o stvarima o kojima ne znaju niti toliko da bi mogli shvatiti da ništa ne razumiju. A ako radite u medijima, nemojte im davati medijski prostor koji im izgleda nedostaje pa sada izmišljaju teme koje ih mogu dovesti u medije", zaključio je Lauc.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa