Obavijesti

Promo sadržaj

Četiri razloga zašto izabrati Samsung Quick Drive

Četiri razloga zašto izabrati Samsung Quick Drive
2

Moderne perilice važna su investicija u stambenom prostoru, jer zahvaljujući inovativnoj tehnologiji utječu na razinu kvalitete života

Budući da je ponuda velika te da je riječ o proizvodu koji se kupuje na dulje vrijeme, odabir najbolje perilice rublja može biti pravi izazov. Upravo je zato prije donošenja odluke poželjno definirati funkcije koje najviše odgovaraju vašim potrebama i stilu života. Imajući to u vidu, Samsung kućanski uređaji kreirani su da prate ubrzani tempo života korisnika, a mi vam donosimo četiri razloga zašto odabrati Samsung perilicu s Quick Drive™ tehnologijom.

Brža i snažnija učinkovitost pranja rublja

Jedinstvena QuickDrive™ tehnologija smanjuje vrijeme pranja rublja za 50 %, a potrošnju energije za 20 % bez smanjenja učinkovitosti čišćenja. Njezin jedinstveni Q-Drum™ bubanj sastoji se od velikoga glavnog bubnja i stražnje ploče, koja se okreće zasebno, što omogućuje dinamičnije pomicanje odjeće te bržu, snažniju i nježniju učinkovitost pranja rublja. Sasvim sigurno će vas oduševiti i Super Speed ciklus pranja od samo 39 minuta koji je idealan za trenutke kada ste u žurbi.

Pametne perilce dubinski čiste i čuvaju odjeću

Zahvaljujući snažnom ciklusu higijenskog čišćenja koji ispušta paru s dna, moći ćete dubinski očistiti svoju odjeću. Osim što je svaki odjevni predmet u perilici tako zasićen parom, na ovaj se način uklanja skorena prljavština, kao i 99,9 % bakterija i neaktivnih alergena.

Dodajte bilo koji odjevni predmet - bilo kad

Pranje rublja postala je aktivnost u kojoj sudjeluje cijela obitelj jer se stvari ponekad dodaju naknadno samo zato jer je zabavno. Add Wash™ vratašca Samsung QuickDrive™ perilice omogućuju vam da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon što ciklus pranja već započne. Također možete jednostavno ubaciti ručno oprano rublje koje samo želite isprati ili centrifugirati. 

Moćni mjehurići modernih perilica

Dodatna prednost Samsung perilice je Eco Bubble™ tehnologija koja pruža snažno čišćenje čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno čuvajući boju i tkaninu te štedeći energiju. Uz to, opcija Bubble Soak pomaže u uklanjanju tvrdokornih mrlja jer se odjeća detaljno namače u aktivne mjehuriće pa se prljavština i mrlje razgrađuju i detaljno uklanjanju.

Uz Samsung perilicu s QuickDrive™ tehnologijom vaše najdraže rublje može uvijek biti spremno za odjenuti, a nove aktivnosti situacije koje ćete dočekati s osmijehom.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.