Obavijesti

Promo sadržaj

Cicatridina sprej: Prva pomoć kod malih i velikih ozljeda

Cicatridina sprej: Prva pomoć kod malih i velikih ozljeda
3

Cicatridina sprej s hijaluronskom kiselinom je jedna od onih stvari koje jednostavno morate imati pri ruci. Praktičan za nošenje, jednostavan za korištenje te je, samim time, obavezan dio svake kućne ljekarne

Cicatridina sprej pomaže kod reparativnih procesa površinskih i dubokih rana: ogrebotina, razderotina, opeklina, kirurških rana, rana od dekubitusa i čireva. Nanošenjem Cicatridina spreja na ranu, potiče se vlažno zacjeljivanje te skraćuje vrijeme potrebno do potpunog oporavka.

5 situacija u kojima vas Cicatridina sprej spašava

Može se primijeniti direktno na otvorenu ranu, a korištenje se preporučuje od trenutka nastanka ozljede sve do potpunog zacjeljenja rane. U vlažnim uvjetima ubrzava se prirodni proces zacjeljivanja jer se sprječava nastanak kraste, što pozitivno utječe na kvalitetu cijeljenja. Krasta zapravo nije znak zdravog zacjeljivanja, upravo suprotno – ona sprječava zarastanje i ponovno postizanje besprijekornog izgleda kože. Cicatridina sprej pomaže kod sljedećih situacija:

1. Ozljeda nastalih za vrijeme kuhanja

Sve one kuhinjske nezgode koje mogu rezultirati opeklinama ne moraju značiti prestanak uživanja. Cicatridina sprej će vas u nekoliko trenutaka spasiti i omogućiti da nastavite gdje ste stali, a skraćuje i vrijeme potrebno do potpunog zarastanja rane. Ako se porežete, bez brige – sprej je pogodan za direktno nanošenje na ranu koja krvari.

2. Oguljena koža primjerice dlanova i koljena

Djeca su živahna i istražuju, a prilikom njihovih brojnih pustolovina, nerijetko padnu s bicikla, ogrebu se na stvari u prolazu ili pak u žaru igre zadobiju ogrebotine. Rana tretirana Cicatridina sprejom će biti podatna te, ako se nalazi na pregibima, neće doći do daljnjih ozljeda.

3. Kirurških rana i rana od dekubitusa

Cicatridina sprej se može koristiti i na kirurškoj rani koja ima šavove, a posebice dobri rezultati dokazani su kod pacijenata s dekubitusom.

4. Pelenskog osipa

Crvenilo i osip na osjetljivoj dječjoj koži nešto je što niti jedan roditelj ne želi vidjeti. Cicatridina sprej pomaže, a zahvaljujući brzini kojom sprej možete nanijeti, čak niti bebino vrpoljenje neće biti problem. Cicatridina sprej će brzo postati stalan stanovnik mamine torbe, ali i onih koje pakirate na izlete i putovanja jer je pakiranje dovoljno veliko za cijelu obitelj.

5. Nakon što su se vodene kozice pretvorile u krastice

Čak i kad svrbež i crvenilo vodenih kozica nestanu, brizi za kožu nije kraj. Nanošenjem Cicatridina spreja pomoći ćete obnovi kože sve do ponovnog besprijekornog izgleda.

Kako se koristi Cicatridina sprej?

  • Prije svake upotrebe, potrebno je temeljito očistiti područje koje će se tretirati
  • Bočicu treba dobro protresti, sve dok se ne čuje kuglica
  • Držeći bočicu uspravno, sprej se raspršuje na ranu s udaljenosti od 10 do 15 cm
  • Provjerite je li proizvod raspršen izravno na područje koje se treba tretirati
  • Ponoviti 2 ili 3 puta dnevno

Cicatridina sprej djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Ona funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu, a brojna klinička ispitivanja dokazala su da pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Cicatridina sprej je malen izgledom, ali je velik pomagač u brojnim životnim situacijama. Više detalja o proizvodu potražite na webu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.