News

Komentari 85

Cigle u zagrebačkom vrtiću pale gdje se djeca igraju. Voditeljica: 'Statičari su rekli da je sigurno'

Cigle u zagrebačkom vrtiću pale gdje se djeca igraju. Voditeljica: 'Statičari su rekli da je sigurno'

Ravnateljica je rekla da je taj balkon malo kritičan i da će se ubrzo riješiti. Nitko dva mjeseca nije poduzeo ništa, javili su nam se roditelji. Iz vrtića na Jarunu rekli su nam kako će statičari ponovno na teren

Odlomio se dio balkona. U tom trenutku vani su bile četiri grupe. Nakon zadnjeg potresa rekli su nam da je vrtić pregledan i siguran. Na zgradi nije bilo nikakve naljepnice, ravnateljica je rekla da je taj balkon malo kritičan i da će se ubrzo riješiti. Nitko dva mjeseca nije poduzeo ništa. Ispod su postavili kante za smeće kako djeca ne bi išla blizu. A tamo su dječje igračke, stolice... Sreća da cigle nisu pale na djecu, javilo nam se u ponedjeljak dvoje zabrinutih roditelja iz vrtića na Jarunu.

Kažu kako im je odgajateljica i voditeljica objekta preko zajedničke WhatsApp grupe napisala da je problem s balkonom detektiran te da je statičar koji je izašao na teren procijenio da nema opasnosti. Dodala je i kako ju je prepala informacija da je pao dio balkona i da su s tog mjesta preventivno maknuli sve igračke i stavili kante za smeće.  Obavijestila je ravnateljicu, a ona nadležne službe koje su obećale brzo reagirati.

Roditelji koji su nam se javili su revoltirani jer su im rekli da je vrtić siguran, a sad ispada da se znalo da je balkon problematičan, a to im nisu rekli. 

Vrtić: Statičari će ponovno doći

Javili smo se i vrtiću.

- U komunikaciji s nadležnom službom u Gradu Zagrebu Objekt u Hrgovićima 20 biti će sutra ponovno od strane ovlaštenih statičara pregledan u cijelosti i po potrebi saniran po hitnom postupku. Mjesto događaja biti će osigurano od prilaska - odgovor je vrtića na Jarunu.

Najčitaniji članci