Obavijesti

News

Komentari 0

Croatia Airlines prvi će put ponuditi Wi-Fi na svom letu

Croatia Airlines prvi će put ponuditi Wi-Fi na svom letu

Više od 70 vodećih zračnih prijevoznika u svijetu odabralo je usluge Panasonic Avionicsa za povezanost tijekom leta...

VIDEO

Croatia Airlines prvi će put, kako javljaju, ponuditi Wi-Fi na letu uz funkciju povezivosti ku-band korporacije Panasonic Avionics. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti. 

VIDEO Pa jel ovo moguće?! Putnik u avionu bacao novčiće u motor. Mislio da to donosi sreću
VIDEO Pa jel ovo moguće?! Putnik u avionu bacao novčiće u motor. Mislio da to donosi sreću

'Croatia Airlines potpisao je ugovor s korporacijom Panasonic Avionics, vodećim svjetskim pružateljem usluga za mrežnu povezanost tijekom leta (IFEC), o pružanju Wi-Fi usluga za svoju novu flotu Airbus A220.

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik odlučio je po prvi put opremiti svoju flotu Wi-Fi-jem preko ugradnje satelitskog sustava Ku-band Panasonic Avionicsa na 15 novih zrakoplova A220 do 2027. godine. Prvi novi zrakoplov očekuje se u lipnju ove godine.

Putnici Croatia Airlinesa u zrakoplovima A220 moći će uživati u brzom Wi-Fi-ju tijekom leta, što će im omogućiti da korištenjem svojih uređaja ostanu povezani, rade, surfaju ili komuniciraju s voljenima. Svako sjedalo u novoj floti zrakoplova A220 također će imati USB-A i USB-C priključke, uz praktične držače za pametne telefone i tablete za veću udobnost putnika.

Croatia Airlines odabrao je Panasonic Avionics za pružatelja usluga zahvaljujući njihovu rješenju Ku-band, koji ispunjava i najviše zahtjeve kompanije kad je riječ o mrežnim uslugama. Ova je odluka donesena kako bi se osigurala usklađenost s Airbusovom platformom A220 te ponovno potvrđuje predanost Croatia Airlinesa pružanju iznimnih usluga putnicima.

Antena Ku-band postavljena na novu flotu A220 Croatia Airlinesa povezat će svaki zrakoplov s globalnom komunikacijskom mrežom satelita Panasonic Avionicsa, koju odlikuje velika brzina i velika propusnost, čime se kapacitet postavlja tamo gdje je najpotrebniji kako bi se zadovoljile potrebe zrakoplovnih kompanija i njihovih putnika.

Hernan Abbes, globalni potpredsjednik prodaje korporacije Panasonic Avionics, izjavio je:

- Počašćeni smo što je Croatia Airlines odabrao Panasonic Avionics za pružanje prve Wi-Fi usluge u svojoj floti. Uvjereni smo da će to poboljšati odnos zračnog prijevoznika s putnicima i iskustvo tijekom leta.

Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, rekao je:

- Oduševljeni smo što možemo najaviti uvođenje internetske povezanosti u zrakoplovima po prvi put u naših 35 godina postojanja, što se poklapa s dolaskom zrakoplova A220. Ovaj ugovor s Panasonic Avionicsom usklađen je s našom misijom poboljšanja iskustva putnika tijekom leta i pružanja vrhunske povezanosti našim cijenjenim klijentima.

Više od 70 vodećih zračnih prijevoznika u svijetu odabralo je usluge Panasonic Avionicsa za povezanost tijekom leta, što upućuje na rastuću potražnju industrije za konkretnijim i brzim rješenjima vezanima uz mrežne usluge.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa
Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei danas lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH