Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Sreća u Đakovu: Sestre Josipa i Antonija rodile su na isti dan

Prvo je u prošli četvrtak trudove dobila kći Antonija Kovčić (28). U Đakovu nemamo rodilište, pa sam je odvezao u Slavonski Brod, rekao je Dražen Punda (56) iz Đakova

Foto: Obiteljski album
24 komentara

- Sutradan je trudove dobila mlađa kći Josipa Uzun (25), i valjalo je ponovno u Slavonski Brod, prisjetio se Dražen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sretni djed niti sanjati nije mogao da će mu kćeri roditi istog dana, gotovo u istom satu. Njih su dvije rodile u ponedjeljak, 15. listopada, u pola sata razmaka. Dražen je kući iz Njemačke, gdje unatoč mirovini radi, došao da bi bio uz svoje miljenice kojima se približavao termin porođaja. Kući je došao za porođaj kćeri, no nije mislio da će obje roditi isti dan jer su im termini bili različiti.

- Moj je termin bio tjedan dana prije, Niki se nije žurilo, pričekao je sestričnu Anu, jer Josipa je imala termin tjedan dana poslije mene. Nikad nismo niti spomenule mogućnost da rodimo istog dana, jer to bi bila čista slučajnost. Ali ono čemu smo se najmanje nadale se ostvarilo, rodile smo u pola sata razmaka. Josipi je Ana drugo dijete, a Niko je meni prvo, no neće biti nikakvih problema, jer praksu sam odradila kod Josipe, nećak Ante (4) i dalje je tetino zlato – rekla je Antonija.

RAĐAJU SE ZDRAVE Dvije mame i tata: Rade bebe koje nose gene od tri roditelja

I medicinsko osoblje u rodilištu Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” je iznenađeno, kažu ugodno, jer ne pamte da se ovakvo nešto dogodilo u povijesti bolnice. Sestre su u istoj sobi, prave jedna drugoj društvo dok nestrpljivo čekaju da im donesu bebe na hranjenje.

U Đakovu pripremaju veliku feštu, proslavit će dolazak dviju prinova. Djed Dražen posebno je sretan jer će prije povratka u Njemačku vidjeti svoju najmlađu unučad.

– Ubuduće ćemo sve zajedno slaviti, rođendane djece, prve pričesti, krizme, polaske u školu. Osjećamo se kao da smo rodile blizance – kažu sestre.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message