Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Čudo u Osijeku: On je preživio pad s devetog kata u podrum!

Dragomir je elektromonter klima-uređaja. U utorak je pao s devetog kata zgrade u podrum i ostao živ. Trebao je očistiti i ozračiti klima-uređaj na krovu zgrade

24sata/Marko Mrkonjić/Pixsell
Foto: 24sata/Marko Mrkonjić/Pixsell
111 komentara

Čuo se neki krš i lom u zgradi. Sestra i ja smo izletjele van i pogledale prema podrumu. Vidjele smo porušene bicikle i srušeni drveni podest, rekla je Sanja Matijas, koja je prva pomogla Dragomiru Javoru (54) u Osijeku.

On je elektromonter klima-uređaja. U utorak je pao s devetog kata zgrade u podrum i ostao živ. Trebao je očistiti i ozračiti klima-uređaj na krovu zgrade. Popeo se na deveti kat i malim sigurnosnim metalnim ljestvama krenuo na krov, no čini se da se okliznuo, izgubio ravnotežu i pao prema podrumu kroz hodnik.

Sanja i njezina sestra su sve čule i krenule dolje.

- Upalile smo svjetlo i vidjele čovjeka kako leži kao polomljen. Iz glave mu je šikljala krv. Pogledao nas je i pitale smo ga je li živ i može li se pomaknuti. On je kimnuo glavom i pomaknuo ruku i nogu pa smo mu pomogle da sjedne. Pozvale smo Hitnu i policiju. Jedna ruka mu je bila polomljena, a dio leđa oko bubrega sav plav. Rekao je da je pao - kaže Sanja.

Hitna ga je odvezla u bolnicu na operaciju. Do kraja ovog izdanja je bio izvan životne opasnosti.

- Šokiran sam. On je imao iskustva i nije mu bio problem raditi na visinama. Možda mu je pozlilo. Svakako, može slaviti novi rođendan - kazao je brat Mirko.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message