Obavijesti

Promo sadržaj

Čudo u Šibeniku! S 10 kuna do dobitka od 430.000 kuna!

Čudo u Šibeniku! S 10 kuna do dobitka od 430.000 kuna!
2

Igrač Germania Sport kladionice u Šibeniku je odigrao nevjerojatni listić sa pet parova, gađajući točan rezultat i čudesno sve pogodio

Igrač Germania Sport kladionice u Šibeniku je odigrao nevjerojatni listić sa pet parova, gađajući točan rezultat i čudesno sve pogodio! U našoj poslovnici Crnica, sretnik je uplatio ulog od deset kuna i ostvario dobitak od nevjerojatnih 430.805,41 kuna, od čega je naš bonus 39.164,13 kuna.

Sretni igrač odabrao je pet utakmica, sve iz 33. kola talijanske druge lige, Serie B i na svima je ludo 'gađao' istu okladu: točan rezultat utakmice. Pojedinačni tečajevi su bili doista sjajni, od 7,75 do čak 9,50 pa je tako ukupan tečaj iznosio nestvarnih 41.225,40!

 (Listić možete pogledati i OVDJE)

Sve utakmice na ovom ludom listiću počele su u isto vrijeme, u 20:30 i na svima je traženi rezultat bio 2:1, odnosno 1:2 za utakmicu Entella – Palermo. Ako je naš igrač pratio razvoj rezultata, onda je imao ovakvu večer – tamo negdje oko 21:00 je proklinjao igrače Foggije i Pro Vercellija jer su već došli do rezultata 2:1, a nekih sat vremena kasnije mu se brk sigurno smiješio. Naime, u 61. minuti je Frosinone protiv Venezije poveo s 2:1, šest minuta kasnije 2:1 je bilo za Bresciju protiv Pescare, a minutu kasnije je i Carpi došao do 2:1 protiv Ternane.

Ostala je utakmica Entella – Palermo. U tom trenutku je rezultat bio 1:0 za Palermo, a u 74. minuti je branič Entelle, Eros De Santis, postigao autogol te je Palermo udvostručio svoju prednost. Pet minuta nakon toga, Leonardo Davide Gatto donio je Entelli šansu za osvajanje barem boda, a naš se igrač vjerojatno počeo znojiti.

Svi su parovi bili zaokruženi i trebalo je samo pričekati posljednji sučev zvižduk, a uslijedilo je 11 minuta pakla, plus sudačka nadoknada. Čekao je i strepio hoće li negdje pasti gol. I nije.

Ulog od deset kuna je pretvoren u čudesni dobitak od 430.805,41 kuna, od čega je specijalni Germania bonus bio deset posto, odnosno 39.164,13 kuna.

Bit će ovo veseli Uskrs u Šibeniku! Čestitamo sretnom igraču!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Tvrtka Auto Hrvatska Automobili postala novi Peugeot koncesionar u Osijeku
PROMO

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili postala novi Peugeot koncesionar u Osijeku

Vodeća je tvrtka iz područja autoindustrije u Hrvatskoj početkom 2024. godine otvorila podružnicu u Osijeku te proširila ponudu osobnog i lakog dostavnog programa s vozilima marke Peugeot na područje Slavonije